Разложанин изплака пред Struma.com: Полицаи убиха трите ми кучета по жесток и мъчителен начин, потресен съм! Нахълтаха в дома ми, защо?

Полицаи нахълтаха днес в къща на улица „Предел 26 4 в Разлог и умъртвиха три кучета, собственост на братята Хаджиеви, две от кучетата са били бити с метални тръби, а другото е било задушено. Инцидентът станал около 11 часа, научи struma. com. Незабавно се свързахме с единия от собствениците на кучетата, 50-годишният Огнян Хаджиев, инвалид, пенсионер по болест.

Мъжът трепереше от уплаха. „Не бях в къщи прибрах се видях труповете на моите кучета, те не са някакви породи, не правят нищо лошо. Голямото е вързано на синджир и така е убито, двете малките, понякога излизат навън, но не са навредили никому. Днес брат ми е бил в къщи, когато са дошли полицаите и са убили животинките, брутално и жестоко. Не знам защо.

Имам проблеми със съседите, дали те не са повикали полицията, не знам, но това е чудовищно престъпление“, каза още Огнян. Той заяви, че според брат му, полицаите не са показали заповед за влизане в дома му, затова прави консултации с адвокат и депозира спешна жалба по случая.

Иво Иванов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене