Общинската организация на инвалида в Белица с коледно-новогодишно парти

Снимки: НЧ „Георги Тодоров-1885“ – Белица

Общинската организация на инвалида в Белица, наброяваща 86 хора със здравни проблеми, проведе коледно-новогодишното си парти в механа „Белица“.

За увеселителната вечер на хората с увреждания се погрижиха лично кметът Радослав Ревански и цялото общинско ръководство. Дейността е част от представяните социални и други услуги на Община Белица за подобряване качеството на живот и преодоляване на социалната изолация на хората с увреждания и възрастните в невъзможност за самообслужване.

За хората, които не успяха да присъстват поради здравните си проблеми в новогодишното тържество, общиската организация на инвалида и екипът на читалище „Георги Тодоров-1885”, с финансовата подкрепа на Община Белица и ООИ – Белица, осигуриха и раздадоха по домовете на хората от цялата община разнообразни хранителни продукти.

На тържеството присъстваха заместник-кметовете Сабит Гагъм, Иглика Аврамова и Красимира Мавродиева, както и гл. специалист „Хуманитарни дейности“ в общинска администрация – Крум Попов.

Въпреки огромното си желание да присъства на тържеството и лично да поздрави присъстващите в механа „Белица”, кметът Ревански не успя заради ангажименти, но сподели: „Подкрепата на семейства с повишена отговорност към грижите за болни членове на семейството, насърчаване на взаимодействието между социалните и здравните услуги и подкрепата на хората със здравни проблеми са едни от основните приоритети за нас. Използвам случая да поздравя всички хора в неравностойно положение в община Белица с пожелание за здрав дух, мирна, щастлива и благодатна 2017 година!“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене