Местния печат

„Вяра“
Конфликт на интереси спря чистка на вр.и.д. шеф д-р К. Бонев в общинската болница в Дупница, спаси главата на Пл. Соколов
Временно изпълняващият длъжността управител на общинската болница д-р Крум Бонев, който е шеф на вътрешно отделение, встъпи бойко в длъжност и размаха смело секирата. На мушката му падна и ортопедът екскмет Пламен Соколов. Заповедта за уволнение на Пламен Соколов, който в момента е общински съветник, обаче не е стигнала до него.

Петър Николов от Радомир: Кметът Пламен Алексиев брои 20 900 за кърпене на 3 дупки по пътя Радомир-с. Друган-Подстанция, заплаши: Ще ти счупя краката
„Ще пратя хора да те пребият, ще ти счупя краката”, тази закана излетяла от устата на кмета на Радомир Пламен Алексиев срещу съгражданина му Петър Николов, който е пуснал над 10 сигнала за крупни злоупотреби с пари на данъкоплатците от радомирската управа.

Собственикът на фирма „Меридиан” Илиян Миланов: Три катастрофи станаха за минути в Дупница, хвърлихме 12,5 т луга за 1500 лв., за да обезопасим улиците
„4 цистерни разпръскаха 12,5 тона луга миналата вечер в Дупница. Падналата мъгла превърна улиците в ледена пързалка. Три катастрофи станаха за минути, за щастие щетите са само материални. Действахме светкавично и около 70 км общо от улиците бяха застлани със сол”, обясни Илиян Миланов, собственик на фирма „Меридиан”, която се грижи за зимното поддържане на улиците в Дупница, и добави: „В рамките на броени минути ледът се разпука и ситуацията беше овладяна. Всички главни пътни артерии са безопасни.

Лидерът на КНСБ в Благоевград Емануил Манолов премина към суровоядство, вталява се за празниците
Председателят на КНСБ в Благоевград Емануил Манолов мина на диета с ядки, научи „Вяра”. Синдикалният лидер напоследък си купувал доста често ядки в централните магазини. Той се насочвал директно към суровите продукти, като дори не поглеждал печените, които са всичко друго, но не и диетични.

Д-р Веселина Шишкова спечели първия от 19 г. насам конкурс за зам.-шеф на Спешното в Перник
Д-р Веселина Шишкова стана звеждащ филиал на Спешния център, след като спечели конкурса за длъжността, съобщи директорът на ЦСМП д-р Валери Симеонов. Той поясни, че на конкурса се е явила само д-р Шишкова.
E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене