Извънредно! Зрелищни арести в Гоце Делчев Мусомища и Симитли, капанът щракна за дилъри в областта

Около 13:30 часа вчера на ул. “Дунав“ в гр. Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е спрян за проверка лек автомобил „Сузуки Витара“.

При извършената проверка, у водачът на автомобила Г. Г. /25г. / от гр. Гоце Делчев, е намерен и иззет полиетиленов плик, съдържащ около 18, 6 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е РП-Гоце Делчев.

На 05.12.2016г. около 22:30 часа на ул. “Васил Левски“ в гр. Симитли, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград, е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от М. А. /21г. / от с. Първомай, общ. Петрич. В хода на проверката, пътуващият в автомобила Д. А. /21г. / от гр. Симитли е направил опит да изхвърли полиетиленово пликче с около 0, 8 грама бяло прахообразно вещество, което е предоставено за експертиза. М. А. и Д. А. са задържани със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена РП-Благоевград.

На 05.12.2016г. около 23:00 часа на ул. “Дунав“ в гр. Гоце Делчев е извършена проверка на лек автомобил „Опел Астра“, управляван от Д. Я. /24г. / от с. Мусомища. В резултат на проверката на автомобила, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, са намерени и иззети: пластмасова кутийка с около 2, 5 грама канабис, станиол с около 0, 3 грама канабис и угарка от цигара, съдържаща около 0, 2 грама канабис.

След извършена проверка с техническо средство DRUGCHECK е установено, че Д. Я. е управлявал лекия автомобил след употреба на марихуана, както и без съответното свидетелство за управление. За случая е уведомена РП-Гоце Делчев. Образувано е досъдебно производство./Струма.ком

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене