ХОРОСКОП ЗА 4 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН
Днес няма да ви е лесно, затрупват ви неуспешни планове, неудовлетворителни резултати и непредвидени проблеми. Има промени в бизнеса или службата ви, може “главоболията” ви да са причинени от грешките на друг, но това ще засегне личния ви бюджет. Всичко ви потиква да се уедините и да изчакате събитията, но днес сами трябва да намерите разрешение и с цената на доста усилия ще успеете. Може да ви помогнат обществените ви връзки или някое странично мнение.

ТЕЛАЦ
Неприятни новости очакват и Телците, което е по-валидно за дома ви. Възможни са конфронтации, дори раздели със семейния партньор. В службата ще ви създаде проблеми колега, бъдете умерени и се посъветвайте с някого. За пари сега не се притеснявайте, близък роднина винаги е готов да ви помогне, без да се чувствате длъжници. Труден ден за бизнес – може да се сблъскате с лицемерие, дори заговор срещу вас.

БЛИЗНАЦИ
Вие сте в добро настроение и доста действени в неделя. Внимавайте, защото се очертават измами и подвеждане от две страни – дома и службата. Големи неприятности и скандали очаквайте от страна на роднини, имате скрити врагове и в работата си, които днес ще се възползват, за да ви навредят. Ще се справите с трудностите и вълненията, при мнозина не са изключени дори печалби. В момента финансово сте добре, въпреки разправиите.

РАК
Конфликтен ден е неделя и за Раците, очаквайте измами от страна на приятел, колега или роднина. Не рискувайте с пари или хазарт – повече губите, отколкото печелите. Финансово в момента също сте притеснени. Облегнете се на хората от дома ви, разговаряйте и обсъждайте съвместно проблемите. Бизнесмените да се въоръжат с търпение и предпазливост, осланяйте се на интуицията си, която в много случаи ви помага и ще преодолеете тежкия ден.

ЛЪВ
Днес ще се нуждаете от подрепа, съюзете се с приятели или колеги и сондирайте мнение по интересуващите ви въпроси. От роднини също може да очаквате разбиране. Важно е да се вслушате в съветите им. Много неприятен е работният ви ден, мнозина ги очаква огорчение, други – финансова измама от колега. Внимавайте със здравето си, има вероятност от тежко заболяване. Безпокойства и задръжи в бизнеса ще тормозят и бизнесмените.

ДЕВА
Неделя би бил добър, ако своевременно свикате финансово съвещание, сключите съюз и приключите сделка или преговори. Бъдете особено дипломатични в отношенията си. Хубаво ще е, ако съумеете да сте по-комбинативни и да работите сами, да се справите с всичко. Големи проблеми при бизнесмените, добронамерен съдружник ще ви бъде в услуга. Разорения, дори банкрут застрашават някои от вас. Пазете здравето си, защото стресът ще ви навреди.

ВЕЗНИ
Огорчение в семейството очаква някои Везни, касае се може би за парично наследство. Ще имате нужда от съвет и подкрепа, защото ще се проявят силни тайни врагове. Безпокойства и в службата заради колеги, ще се наложи да поемете нечии задължения или да оправяте нечии грешки. Въпреки напрежението денят ще е успешен и печеливш за вас. Бизнесмените трябва да извършат промени в дейността си, вероятно причина за проблемите им са недостатъците на съдружник.

СКОРПИОН
При вас денят е свързан с промяна в контактите, обществените отношения и приятелите. Някои ще са разочаровани от брачния партньор. На работното място бъдете точни и стриктни, за да си спестите неприятности от страна на шефове и по този начин да избегнете сериозни щети. Бизнесмените ще се сблъскат с проблеми в отношенията с партньори. Разчитайте на съдружниците си и действайте в съюз с някого.

СТРЕЛЕЦ
Възможно е ваши планове да претърпят промени днес и едва ли ще бъдете доволни от това. Тежък ще е работният ви ден, пазете здравето си. Работещите с режещи инструменти, машини, огън и ток трябва да бъдат истински предпазливи, за да избегнат тежки злополуки. Бизнесмените обаче ще имат благоприятен финансов ден, ще отчетат придобивки и печалби. Всички от знака да бъдат внимателни и резервирани в контактите си днес, имате тайни врагове.

КОЗИРОГ
Планирано пътуване ще се окаже неуспешно и това едва ли ще подобри настроението ви, още повече, че днес имате лични и парични проблеми. Във връзка с финансите положението ви не е чак толкова лошо, просто се налага повече комбинативност от ваша страна, без излишни харчове. Бизнесмените ще имат печалби от сделки или ще подпишат изгоден договор днес, внимавайте обаче със съдружниците си, наблюдавайте ги незабелязано.

ВОДОЛЕЙ
Душевната ви хармония днес ще бъде нарушена от семейни проблеми, възможно е да претърпите огорчение, касаещо дома или социалното ви положение. Не поемайте ангажименти към хора от дома ви, защото вероятно не го заслужават и ще обърнат предварителната ви нагласа за развоя на събитията. Имате и финансови затруднения, но може да очаквате пари от службата си. Лош ден за бизнес, неприятни промени и превратности дебнат бизнесмените.

РИБИ
Неделя е печеливш и благоприятен за Риби, въпреки затрудненията, които ги гнетят от дълго време. Става въпрос за парични печалби или повод за радост вкъщи, където днес ще завършите важна работа. Професионалният ден обаче е много неприятен, не влизайте в конфронтации и бъдете силно дистанцирани от колеги и шефове, за да не “оперете пешкира”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене