Стефан Генов: Излизаме срещу ЦСКА, за да играем футбол

С приповдигнато настроение старши треньорът на Пирин Стефан Генов посрещна журналистите на пресконференцията преди мача с ЦСКА- София. Нещо съвсем логично след убедителната победа в сряда срещу Дунав с 4:1.

Генов призна, че и в съблекалнята също има настроение, което би трябва да повдигне духа преди мача с армейците.

„Този отбор е много по-различен от онзи с който играхме в Благоевград. Вижда се и импулса в играта им заради новия треньор. Отиваме в София за да играем футбол и да спечелим нещо от този мач. Мога само да съжалявам че имаме само 18 точки в актива си. Играем все по-добре и заслужавахме повече точки. Усеща се малко умора при нас, но така са всички отбори в края на годината“, допълни Генов.

Орлетата са считани за аутсайдер в двубоя, като световната букмейкърка къща Sportingbet поставя коефицент 12 за техен успех. Равенството ще се котира на 5.50, а победа за домакините на 1.18.

Отборът на Пирин Благоевград ще бъде без двама ключови футболисти за гостуването си на ЦСКА – София.

Заради контузии няма да играят Александър Башлиев и Антон Костадинов. За последния реално сезона приключи, тъй като контузията му е по-сериозна.

Башлиев има проблеми с кръста и до последно ще бъде под въпрос. Това, че столичани са имали по-малко време за възстановяване, не е от значение според Генов.

Селекционерът е катдгоричен, че е важно е да има концентрация и желание.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене