СКАНДАЛ!!! Велизар Енчев нападна люто Слави и референдума му, Росен Петров го брани

Влизаме в ситуация на чести парламентарни избори. Не изключвам всяка година да има такива. Това заяви Мартин Димитров от Реформаторския блок

„Виждам крайна нестабилност, особено ако дойде сега някакъв ляв кабинет, неговият максимален хоризонт на действие ще бъде около 1 година”, каза депутатът пред Нова телевизия.

Според него е много важно парламентът да си гледа работата дори и в момента и няма основание да спре да върши важни неща.
Според Росен Петров от БДЦ – Народен съюз отдавна сме влезли в спиралата на честите избори.

„За последните 5 години имаме 6 правителства – 3 избрани и 3 служебни”, припомни Росен Петров. „От тази въртележка – избори, избори, избори, накрая ще ни се завие свят”.

Според Велизар Енчев що се отнася до мажоритарния вот и референдума хората са „жестоко подведени от едно телевизионно шоу и една телевизия”. „Слави Трифонов работи за Бойко Борисов”, заяви Велизар Енчев. По думите му в парламента цари панически страх от Слави Трифонов. „Да не би да кажеш нещо против Слави Трифонов, БТВ да те намрази и повече да не те кани, а Слави Трифонов да те направи на нищо“, заяви депутатът.

По думите му водещият за 27 години е развратил българската култура и младите хора. „Той командва със страха българските депутати“, подчерта Енчев.

„Нека да кажа нещо за Слави. Слави е човек, който се е изградил сам, даде много от себе си, за да постигне това, което е в момента, и в крайна сметка този референдум не е на Слави. Този референдум е на хората, които гласуваха“, защити го Росен Петров.

По думите му сегашната политическа система произвежда нестабилност и се нуждае от корекции.

politikata.net

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене