Бербатов вика Роналдо, Меси и Алекс Фъргюсън в България

Димитър Бербатов намекна наскоро за нов проект, който е на път да реализира със своя приятел Стилиян Петров.

Повече подробности обаче не бяха споменати. Това веднага породи какви ли не слухове, най-големият от които е, че Митко и Стенли започват да сформират опозиция, с която да свикат извънреден конгрес в БФС за свалянето на Борислав Михайлов от власт.

Бербатов и Стилиян планират да организират чрез своите фондации уникален благотворителен мач, съобщи Блиц, позовавайки се на свои източници. Приходите от двубоя ще бъдат заделени за онкоболни деца.

Идеята на двамата е на срещата да бъдат поканени възможно най-известните футболисти в света, като на първите места в списъка им фигурират Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

За целта Бербатов вече е провел предварителен разговор по телефона с бившия си съотборник в Манчестър Юнайтед ,който в момента носи екипа на Реал (Мадрид).

Кога точно ще се състои мачът и къде, това остава на този етап в тайна. Най-вероятно двубоят ще се проведе в София, но на коя дата, тепърва ще се разбере…

Освен настоящи играчи Бербатов и Стилиян планират да поканят и големи светила от световния футбол, които вече са сложили край на кариерата си.

Митко вече е решил и кой ще бъде единият от треньорите на двата отбора – сър Алекс Фъргюсън.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене