Лидл България открива първия си магазин в Благоевград

На 30 октомври 2016 г. (неделя) в 13:00 ч. д-р Атанас Камбитов, кмет на община Благоевград, и Бисер Инчовски, управител „Централизирани дейности“, Лидл България, ще прережат заедно лентата и ще открият за клиенти първия магазин Lidl в Благоевград (ул. „Св. Димитър Солунски“ №26).

Магазинът в Благоевград е и първият извън столицата, построен съобразно новата концепция, която Lidl въвежда в световен мащаб: модерен дизайн, обособени продуктови зони за удобство на клиентите, високи нива на енергийна ефективност с грижа за околната среда. И тук Lidl ще предложи оптимално съотношение между цена и качество.

Домакините обещават забавен и вкусен ден. От 13:00 до 16:00 ч. на 30 октомври 2016 г.  клиентите ще могат да дегустират избрани продукти и сами да се уверят в качествата им. Именно в Благоевград през април тази година беше спасена първата вечеря заедно с шеф Манчев и шеф Шишков в рамките кампанията на Лидл България „Да спасим вечерята“. По този повод на 30 октомври 2016 г. благоевградчани ще имат възможност да спечелят книгата „52 срещу 52. Манчев срещу Шишков“ . Условията на играта са на www.lidl.bg/blagoevgrad

В същия ден ще има изненада и за децата. От 16:00 ч. ще бъде открита обновената с помощта на Лидл България детска площадка в Градската градина.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене