ОТЧАЯН И СМЕШЕН ХОД! Провален кандидат общински съветник със срамните 55 преференции беше назначен позорно за лидер на ВМРО – Гоце Делчев! ВИЖТЕ МУ СХЕМИТЕ И СРАМА!

Канелов е известен като неврокопски бохема. Бохема щото е с висше, ако е без висше - обикновен пияница.

Канелов е известен като неврокопски бохема. Бохема щото е с висше, ако е без висше – обикновен пияница.

Скандално известният хирург доктор Иван Канелов и проваленият кандидат кмет Илия Шербетов, след месеци усилия и рушветчийство, най – сетне поеха управлението на почти несъществуващата структура на партия ВМРО – Гоце Делчев. Новината излезе преди малко в сайта ИНФОМРЕЖА в която се разкрива че Канелов не е избран а … назначен. Това е прецедент и не се е случвало до сега в историята и на най – авторитетните партии коментират политически запознати. Колкото и режисирано да е смяната не председател винаги се прави с избори, така е записано и в устава на ВМРО. Канелов придоби популярност в Гоце Делчев, като провалилият се мениджър който в съдружие с Илия Шербетов и фирмата „ Току консулт“ / дружество с капитал от 2 лева / една не доведоха болницата в град Гоце Делчев до фалит. Фирмата която странно богатият доктор управляваше беше свързана не с кой да е ами с духовният му гуру Румен Сербезов.

Топ Преса не веднъж е писала за тази схема, още преди години и напомня че в родното му  Хасково познават Румен Сербезов като първи секретар на ОК на БКП, който за сефте път внедри в България новия, японски модел за търговия с фирми като „Току консулт“.

Сербезов се издига по политическата стълбица като наследник по майчина линия на пловдивския род на убитата партизанка Йорданка Николова – Чанкова. Преди това учи „Международни отношения” в Москва и се жени за щерката на един от високопоставените приближени на Тодор Живков.

Съпругата му Светла Попова е дъщеря на бившия кмет на София и дългогодишен министър на финансите по Татово време Димитър Попов. И изведнъж – един от босовете на „Мултигруп”! Всъщност оттук започва новата биография на верния на Живков човек. След 1990 г. Румен Сербезов вече е шеф на фирма „Индустриал М”, част от “Мултигруп”. ПОВЕЧЕ ЗА НЕГО ТУК

За сведение на лидера на ВМРО – Красимир Каракачанов на последните избори за кмет, където кандидат беше Илия Шербетов – новият лидер на ВМРО – Гоце Делчев получи „колосалните“ 55 преференциални гласа. Повтаряме – 55 гласа. Потретваме – 55 гласа. Толкова е срамно и падението е толкова очевадно че не ни се коментира. Но няма как патриотите в град Гоце Делчев трябва да знаят кой и как ще ги представлява. Ние от Топ Преса ще се постараем за пореден път да бъдем техен изяснител. Следете ни  редовно тук, във вестник „Градът“, вестник Топ Преса – югозападният таблоид, Нова Места и всички наши партньорски медии.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене