ПОТРЕСАВАЩИЯТ РАЗКАЗ НА ЕДНА ИЗМАМЕНА! Полицай от системата гарантира за „престъпниците“ братя Лазарови от Копривлен!

Миналата седмица www.toppresa.com публикува , скандалните разкрития на родената в град Гоце Делчев – Ивелина Ангелова. Днес публикуваме поредния откъс от разбиващото разкритие. ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ ЧЕТЕТЕ ТОЗИ ПЕТЪК САМО ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА :

…Накратко нашата история. Моят мъж е от едно добричко село. По професия е електротехник и през  ноември 2013-та година по стечение на обстоятелствата попадна във фирмата на Тодор Лазаров от село Копривлен.  Отиде там по „препоръки“ и започна работа.   Слагам препоръки в кавички, защото този, който препоръчва подобни измамници е не по-малък измамник от тях. Мъжът ми работеше заедно с колегите си по 16, понякога и по 20 часа. Ползваше собствени инструменти, въпреки че бяха обещани служебни такива. Доброто държание на работодателя Т. Лазаров се превърна буквално в кучешко веднага след като подписа договор. Договор, за който и до ден днешен не може да си прости, че е подписал, защото в този договор е имало клауза, че при напускане дължи неустойка от 5000 евро, но това не бе казано при подписването. И се почна ходене по мъките, няма да разказвам подробно, защото е една дълга одисея. Не се изплащаха обещаните заплати, много често никакви,  работеше се при ненормални условия на труд, и всичко това безнаказано. Лазаров се е хвалил, че си има хора и никой не може нищо да му каже. Имал бил адвокати, които ще го измъкнат при всяка ситуация. Това, че всички тия безчинства се случват в Германия, а не в България, говори още повече за наглостта на този човек.
Лека полека мъжът ми разбра, че никой не се е задържал дълго при Лазаров, а хората, които най-напред са се опарили от него са били негови съселяни от Копривлен, а в последствие от цялата страна. Всички тръгнали с доверие и надежди, че ще работят при техен познат и ще си оправят положението. Никой не тръгва от хубаво за чужбина, но когато попаднеш на човек, който не само, че е българин, но е и от твоят град или село, тогава е много тежко за преглъщане след като бъдеш измамен. Още повече когато собствения му брат, тогава държавен служител в полицията И НЕГОВ ВСЕ ОЩЕ ДЕЙСТВАЩ КОЛЕГА , гарантираха за него.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене