Двама от „Пирин“(Гоце Делчев) под въпрос за мача с „Марек“ днес

Любомир Витанов и Мартин Газиев е много вероятно да останат извън сметките на треньора Анатоли Тонов

Това са новините от последния час около мача, който започва в 18.00 на Градския стадион в Гоце Делчев. Той ще бъде ръководен от съдийска тройка от София начело с главния рефер Светослав Михайлов, ще му помагат Дарин Иванов  и Димитър Мекушин.

Любомир Витанов

Любомир Витанов

За Любомир Витанов вестите около него са по-скоро като потвърждение на това, което се говореше по-рано – играчът не е възстановен напълно и няма да излезе за мача на „Пирин“ и днес. Той започна тренировки на пълно натоварване  в началото на седмицата, но шансът да влезе в игра е доста малък. Най-вероятно това ще се случи за гостуването на „Рилски спортист“.

мартин газиев

Мартин Газиев

Мартин Газиев пък има проблем с десния си крак, след като се сблъска лошо с противников състезател по време на гостуването на „Септември“ в Симитли. Тогава той доигра срещата, но определено изпитваше болка. Днес до последно ще се решава за него като е много вероятно той да остане извън състава и да получи повече време за възстановяване.

Ако за Любомир Витанов се предполага, че негови заместници ще бъдат възстановеният Ибрахим Мехремски или Георги Калайджиев, то за това с кого ще си партнира голмайсторът до момента за „Пирин“ – Георги Самокишев, единствено старши треньорът Анатоли Тонов май е наясно.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене