СКАНДАЛ!!! Христо Стоичков прекали, отново бие журналисти… Отново даде воля на първичното (ВИДЕО)

Христо Стоичков е нападнал със заплахи и псувни екип на вестник „България днес“ и е набил шофьора на редакционната кола, съобщиха от вестника

В събота журналистите са били в района на Етрополския манастир, където трябва да се проведе сватбата на дъщерята на Стоичков Христина и хърватина Лука Белич. Там те пострадали от агресията на звездата, която даде воля на една не особено добра част от характера и нападна двама журналисти. За него случката е рецидив, след като през 2008 година легендата на Барселона прояви агресия към фоторепортера Любомир Асенов, който се опита да го снима в Барселона.

Иначе случката, която стана вчера добави нови мрачни краски към визията на Христо Стоичков, който иначе е идолизиран от хилядите свои фенове. Що се отнася до случката с журналистите от „България днес“ най-пострадал е техният шофьор. Те разказват, че шофьорът им Петър е в шок след побоя, който му нанесъл Стоичков. Той е с подуто лице, синини по цялото тяло и сцепена устна, а при опита си да избяга и да се спаси като дал газ на задна скорост. Тогава ударил една от колите на стоичковагостите на Стоичков.

„С нищо не сме ги предизвикали. Когато пристигнахме, полицай ни насочи към задния паркинг на манастира, където имаше и автобус с гости. Зад нас караше и Стоичков. Не сме излизали от колата. Направих няколко кадъра. След това излезе отвътре и се насочи към нас. Придружаваше го негов приятел. Помолих шофьора да заключи колата отвътре, защото знам за характера на г-н Стоичков. Тогава той му нареди да отключи с доста груб тон. После застана пред колата така, че не можехме да потеглим. Искахме вече да си тръгнем“, разказва фотографът на „България днес“ Борислав.

Все пак шофьорът Петър отваря прозореца си. Тогава Христо Стоичков започнал да обижда и да псува журналистическия екип. Те са разказват, че си тръгват иса го помолили да ги пусне, което обаче не се харесало на звездата и той им казал да излязат.

След това отворил вратата на колата и започнал да бие шофьора с юмруци и ритници.

„Петър викаше за помощ, но това не спря Стоичков. В същото време приятелят му се опитваше да ми вземе фотоапарата. Няколко пъти ми каза: „Мишка, излизай от колата“, но аз отказах. През това време Стоичков стоичкова 1продължаваше да бие шофьора, който вече беше в шок. Бяхме изпаднали в паника. В един момент, както вратите бяха отворени, шофьорът даде газ и потеглихме назад. Ударихме се в кола на някой от гостите на сватбата“, продължава с разказа фотографът.

След пътния инцидент на място идва полицаят, който в началото пренасочва журналистите към азадния паркинг. Той се е опитал да успокои Христо Стоичков, но бившият футболист продължавал да заплашва екипа от журналисти. На инцидентите с побоя и с катастрофата имало много свидетели.  Журналистите са дали показания в полицията. Същевременно битите журналисти разполагат и с видеоклип, с който да подкрепят своята теза, а на него ясно се чува и в общи линии се вижда какво прави разяреният легендарен футболист на Барселона. ЕТО И ВИДЕОТО:

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене