51-годишна жена е пострадала при опит да попречи на пияния си съпруг да извади лек автомобил от гараж в Благоевград

51-годишна жена е пострадала при опит да попречи на пияния си съпруг да извади лек автомобил от гараж в Благоевград, съобщава репортер на Pirinsko.com.

Инцидентът е станал в полунощ на ул. „Васил Левски” в Областния център. 40-годишният Б.Б. бил отишъл на кръчма и все още не се прибирал, 51-годишната му съпруга В.Б. и синът й го прибрали с лекия автомобил до дома. Шофирал синът, който паркирал колата в гаража и тръгнали да се прибират. Преди да затворят гаражната врата, пияният мъж не харесал как е паркиран автомобила. Качил се зад волана, за да им покаже как се паркира. Знаейки, че е мъртво пиян, съпругата му се опитала да затвори вратата на гаража, за да не излезе.

Той обаче с пълна газ на заден ход потеглил, блъскайки вратата на гаража. Тя ударила намиращата се пред нея жена, която паднала назад. Така наранила главата си при удара в плочките, а винкелът на гаражната врата разкъсал крака й. След направените й изследвания в МБАЛ-Благоевград е установено, че има фрактура на черепа и масивен хематом в мозъка. Над 10 шева пък са направени на разкъсаният й крак. Пробата с полевия тест на съпруга й установил 3 промила алкохол в издишвания въздух. След като му е взета и кръвна проба, е задържан за 24 часа в Първо РУП-Благоевград.

Около 2 часа след полунощ е транспортирана за София и приета в УМБАЛСМ „Пирогов”.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене