СКАНДАЛЕН ЗАПИС ПОКАЗВА ИСТИНАТА!!! Кметицата на Дъбница признава за наличието на незаконното ромско гето в селото: ДА, КАЗАХ ГО! ТО ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ ТОВА!

1934466_206333876410532_3750860670076918359_nВие многобройни читатели на информационна агенция www.toppresa.com – познавате ни. Знаете, че от нас винаги трябва да очаквате и неочакваното. И този път няма да Ви предадем. В понеделник най – четеният сайт в югозапада – Топ Преса публикува информацията че в местността на село Дъбница – Бакърджика се строи напълно незаконно ромско гето. Схемата наподобява досущ тази в гърменския ромски квартал Кремиковци – роми неясно от къде строят незаконни къщи с мълчаливото съгласие на местната власт. ЕТО ЦЕЛИЯ СКАНДАЛ ТУК . Признахме че основен източник за скандала ни беше човек от администрацията на Минка Капитанова от който разбархме също, че скандала е тръгнал от кмета на село Дъбница –  Синем Бекирова. Има и дори писмен сигнал до Капитанова от нея, който се потулва умишлено от кметицата на Гърмен. В понеделник наш репортер се свърза с кметицата  на село Дъбница – Синем Бекирова, която потвърди достоверността на изнесеното и обеща вторник да направи официално изявление и дори да ходим на място и да снимаме „новостроящото“ се гето. Ние искахме още понеделник да го направим но Синем Бекирова се оправда, че и е зле и че има стомашно разтройство. Вторник обаче се покри – цял ден не си вдигна телефона. Питахме през трибуната си – дали пък Минка не и е запушила устата? Днес след като публикувахме статия срещу

минкаСинем Бекирова, която целеше да я провокира, ВИЖТЕ СТАТИЯТА ТУК , Бекирова все пак ни вдигна телефона и направи най – важното призна че в село Дъбница се строи незаконно ромско гето. Съжаляваме за бруталността си но понеже знаем че векилина на община Гърмен – Минка Капитанова ще направи всичко възможно на потули скандала и да дезинформира обществото и ще впрегне платените си журналя да я защитават,решихме да стигнем до там да публикуваме запис който да докаже всяка една дума. Да се ЧУЕ навред, че ние не сме тези които ЛЪЖАТ, както се опитват да внушават капитановите глашатаи. Време е след този запис институциите и неправителствените организации да се самосезират. Време е гражданското общество в Гърмен да се покаже. Минка взе властта в Гърмен прекалено евтино за 100 лева на глас, но цената ще я платят всички и тези които знаеха, че ученичката на Башев ще го надмине. ПОД НОСА ВИ ЦИГАНИЗИРАТ ОБЩИНА ГЪРМЕН – ДЪБНИЦА СПИТЕ ЛИ? УТРЕ ТЕЗИ В КРЕМИКОВЦИ И В Бакърджика ЩЕ РЕШАВАТ ВАШАТА СЪДБА! 

ЕТО РАЗГОВОРА С БЕКИРОВА ЕДНО КЪМ ЕДНО И НА АУДИО И НА ТЕКСТ :

1934466_206333876410532_3750860670076918359_nТоп Преса: Ало, г – жо Бекирова, от Топ Преса Ви безпокоим.

С. Бекирова, кмет на с. Дъбница: Защо ми звъните и ми затваряте непрекъснато?

Топ Преса: Защото говорим и по други линии г – жо Бекирова.

  • С. Бекирова, кмет на с. Дъбница: Какво беше това съобщение, което получих аз.

Топ Преса: Как така поемате ангажимент да коментираме вчера с Вас случая

  • С. Бекирова, кмет на с. Дъбница: Онзи ден, ние когато разговаряхме с Вас, аз какво Ви казах?

Топ Преса: Че ще дадете изявление и ще коментираме.

  • С. Бекирова, кмет на с. Дъбница: И какво ви казах, че ми е лошо. Това ли ви казаха?

Топ Преса: Да, и че имате разтройство!

  • С. Бекирова, кмет на с. Дъбница: И после какво ви казах – ако се почувствам по – добре, ще разговаряме.

Топ Преса: Казахте, че ще разговаряме във вторник.

  • С. Бекирова, кмет на с. Дъбница: А тази информация, която вие сте изчерпали, защо не си ползвате източниците? Ползвайте си източника.

Топ Преса: Толкова ли е страшна тази Минка Капитанова, че Ви е страх да говорите срещу нея? Толкова ли е страшна?

  • С. Бекирова, кмет на с. Дъбница: Г – не, това си е лично мой проблем, това не е Ваш проблем. Мен не ме е страх от никого. Факта, че вие миналия ден бяхте цитирали неща, които не съм коментирала с вас…

Топ Преса: Как да не сте коментирала г  – жо Бекирова, защо лъжете? Строи ли се незаконно гето в Дъбница?

  • С. Бекирова, кмет на с. Дъбница: ДА, КАЗАХ ГО! ТО ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ ТОВА!

Топ Преса: Значи вие потвърждавате пред Топ Преса, че се строи ромско гето в с. Дъбница и че сте изпратила писмо до Минка Капитанова.

  • С. Бекирова, кмет на с. Дъбница: Съжалявам, че така с Вас, ние не се познаваме…

Топ Преса: Разберете, че Минка Капитанова не е на върха

  • С. Бекирова, кмет на с. Дъбница: Казах, че съм болна и в болнични, нормално ли е да ме притеснявате в такъв момент?

Топ Преса: Когато в държавата се извършва нещо незаконно  от рода на строеж на ромско гето, извинявайте, ние сме прекалено много чувствителни!  Не искаме в Дъбница да се случи втори „Кремиковци“.

  • С. Бекирова, кмет на с. Дъбница: С мен какъв ви е проблема?

Топ Преса: Никакъв! Просто следващия път като поемате ангажименти, изпълнявайте си ги! От това няма нищо по – хубаво!

  • С. Бекирова, кмет на с. Дъбница: Аз съм чувствителна, вие сте амбициран и така. Лек ден Ви желая…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене