Е. Костадинов: Спечелихме кметското място в Изгрев с моята стратегия – номинирахме бащата В. Китанов и впоследствие го оттеглихме в полза на сина му

емил костадинов

Имахме правилна стратегия, добър кандидат и логично спечелихме кметските избори в с. Изгрев, моя беше идеята да номинираме първоначално Венчо Китанов, докато видим  какви са другите кандидати за кмет, и впоследствие го оттеглихме в полза на сина му Йордан Китанов, за да не  пилеем вота, това каза пред „Струма“ народният представител от левицата Емил Костадинов.

За утре е предвидено заседание на Изпълнителното бюро на партията и резултатите от частичните избори в страната, които се проведоха на 16 март, ще бъдат внимателно анализирани в присъствието на лидера Сергей Станишев, за да се установи преди евровота дали има някаква изразена тенденция в определена посока  в нагласите на избирателите. За мен има такава, защото не само че спечелихме в Изгрев, но например в Провадия   кандидатът на ГЕРБ остана трети, а първите две места са за БСП и ДПС, каза още Емил Костадинов.

Вестник „Струма“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене