ЕДИНСТВЕНО ПРЕД ТОП ПРЕСА! Говори Тони Диков, председател на инициативен комитет за създаването на ПП „Народът На Република България“

В България законите се подминават като некролози по стълбовете

Интересното е, че проекта за новата партия тръгва от Благоевград. От известно време следим изявите на Тони Диков по Радио Благоевград. Топ Преса е първата и единствената медия която се срещна с г-н Диков, посрещнахме го на летището, имахме уговорена среща за интервю. Ето какво сподели той само за читателите на вестник Топ Преса.

Г-н Диков представете се на нашите читатели…

– Преди да започна с представянето искам да благодаря на Топ Преса, за светкавичната реакция, за отделеното време и проявения интерес към ПП „Народът На Република България“. Наистина ме радва вашия интерес, това доказва че Топ Преса е една голяма независима медия, хубаво е че България има такава медия… поздравления. Що се отнася за моята личност, Тони Диков се казвам, роден съм на 31 май 1969 год. През цялото си съзнателно съществуване и развитие съм живял в България. Последните 10 години съм извън родината, поради обективни, субективни, икономически, политически и всякакъв вид причини…Просто се наложи да се емигрира от България. Това, което днес се случва и със всички млади. Завършил съм средно специално образование “Фина механика и оптика” в бившето „М. В. Ломоносов“. Играл съм 11 години баскетбол в спортен клуб “Славия”, затова съм и 204 см. По време на моята активна спортна дейност съм изкарал година и осем месеца спортна служба към Българската армия, като спортист в ЩЗО в школа за Високо спортно майсторство “Славия”. След това започва моя частен път и моя бизнес. Аз съм трето поколение дърводелец мебелист. В България и в Канада се занимавам само с това.

Какво ви накара да се заемете със създаването на ПП „Народът На Република България“?

– Унизителното отношение на всички видове политици в България в последните години и тоталния икономически срив на държавата. Обезлюдяването и то не само на селата, вече, а и на градовете. Младите завършват образованието си и директно търсят варианти да напуснат България. За това мили дами и уважаеми господа моя отговор и на хората, които са около мен, моите приятели и съмишленици… Има един момент, има един праг във всеки един етап на развитие на едно общество, които става нетърпим. Има една тъй наречена критична маса, когато тя се мине, нещата вече стават неконтролируеми.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене