Стадионът в Симитли вече с осветление

На практика с това се завърши мащабният ремонт на спортното съоръжение, което повече от година бе в ръцете на строителните работници

Те обаче го превърнаха градския стадион в Симитли в едно ново модерно съоръжение, с което малко клубове могат да се похвалят, не само на ниво „В“ група, където играе местният „Септември“, но и в професионалните групи. То ще носи името „Арена Симитли“.

Последният акорд бе поставено с монтирането на осветление. То бе монтирано само преди няколко дни и спортното съоръжение в момента наистина е с впечатляваща визия. В дните, в които е ясно, че близо половината отбори от българския футболен елит не могат да домакинстват на своите стадиони заради липса на осветление, отбори от „В” групите вече разполагат с далеч по-модерни съоръжения. Единственото, за което могат да съжаляват хората в Симитли, е, че местният „Септември” изпадна от „Б” група.

Спортният комплекс освен с кокетния стадион разполага още със закрит плувен басейн и многофункционална спортна зала. А най-хубавото е, че кметският екип изгради всичко това по проект.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене