Настаниха в психиатрия 40-г. жена от Самораново след опита й да се самозапали пред полицията в Дупница

Настаниха в психиатрията на общинската болница майката на две деца от Самораново, която опита да се самозапали пред полицията в Дупница. Пред лекуващите я лекари 40-годишната Ралица Радева заявила, че нямала намерение да се самозапали, а искала само да сплаши полицаите.

Районна прокуратура се е самосезирала след поредния екшън, разигран от Радева. Говорителят на Районна прокуратура Емил Павлов заяви, че в момента се окомплектоват необходимите документи и ако се прецени от лекари експерти, Ралица ще бъде хоспитализирана в психиатрична клиника.

От Агенцията за закрила на детето в Дупница ще решат дали двете й деца да бъдат изведени от семейството, докато майка им се лекува, или ще останат под грижите на родителите на Ралица Радева, които живеят заедно с нея в триетажната им къща в село Самораново.

Както вестник „Струма“ писа, в петък миналата седмица Радева вдигна на крак полицията, като обяви, че 9-годишният й син е отвлечен. Детето беше намерено на тавана на къщата им в Самораново. В неделя тя потърси лекарска помощ в Спешен център, като заяви, че е била бита от бившия си съпруг. В Районна прокуратура е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, след като се установи, че Радева има две спукани ребра. В понеделник тя се опита да се самозапали пред входа на РУП – Дупница, но бе спряна от двама цивилни полицаи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене