Хаджидимовката Евдокия Попадинова откри головата си сметка в Англия

Националката успя най-сетне да счупи каръка и вкара първото си попадение в Англия напук на политическите препирни и Brekzit-a

Нападателката се разписа за сефте на Албиона, където пристигна миналия август. След като не успя да реализира първо попадение с екипа на предишния си клуб „Бристол Академи“, то тя успя като играч на ноия си отбор – „Лондон Бийс“. Това се случи при равенството 1:1 при гостуването срещу „Астън Вила Лейдис“. 20-годишната българка бе точна в 41 минута, за да изведе лондончанки напред в резултата, след като направи добавка след спасяване на вратарката на гостите от Бирмингам и откри головата си сметка за лондончанки. След почивката домакините изравниха.

Това бе първи мач за двата тима след прекъсване от две седмици в шампионата на Суперлигата при дамите в английския футбол. След 9 изиграни мача Евдокия Попадинова и заемат шесто място с актив от 10 точки. Бившата състезателка на „Спортика“(Благоевград) се възползва от паузата и се прибра в родината си, за се види с роднини и приятели.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене