Без категория

Хороскопът за деня – 29 април!

Вижте какво ви вещаят звездите

Овен
Звездните влияния на Разпети петък подчертават, че представителите на Овен ще реализират в пълнота деловите и финансовите си цели, независимо от факта че здравословното състояние на мнозина не е цветущо. Денят ще е много добър за преговарящите и пътуващите за реализацията на целите си. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се чувствате спокойни, ако действате по правилата, консервативно, предвидимо, отговорно, но… едва ли всичко ще се случва според плановете ви. Бъдете креативни и готови да дейтвате за мига.

Телец
Този ден носи много и разнообразна информация, а за доста от Телците се очертава и като време за пътуване по служебни дела. Ще действате точно, усърдно и със задълбочена преценка за обстоятелствата в различните ситуации, без да пропускате детайлите. Това е напълно достатъчно, за да достигнете до сполука. Денят ще е неприятенинтересен, а вечерта ще е успешна. Часовете, които следват ще са успешни, но и напрегнати. Днес идеите ще идват от далечни места, от хора от далечни страни, дори от чуждите езици. Колкото повече гледате към непознатото, толкова повече ще научавате за познатото. И всъщност основният въпрос ще бъде – познато ли е познатото и кое е онова, което дава сигурност – предвидимостта или вярването ни?

Близнаци
Решителността често пъти е от съществено значение, но когато ситуацията е неясна или всичко е поставено на блюдата на везната, следва внимателно да избирате ходовете си. Така изглеждат обстоятелствата за много Близнаци през деня. Най-добрият вариант е да сте балансирани. Определено интензивен ден. Ще се опитвате да промените правилата, статуквото, йерархията, а за това ще ви е нужна огромна вътрешна сила. Започнете ли веднъж, няма спиране, така че – готови ли сте да рискувате, готови ли сте да пожертвате скуката и сивотата? Готови ли сте да Възкръснете?

Рак
Новият ден ще е значителен за мнозина от представителите на Рак. За всички от зодията се разкриват много нови възможности. Това раздвижване ще продължи около месец, а как ще се възползвате от шанса, зависи от категоричността в действията ви. Най-често става въпрос за материалната ви стабилизация. Отношенията днес ще са вашият тест за търпимост, за толерантност, за християнски добродетели дори. Когато ви манипулират, дали всъщност вие не изнудвате другия емоционално. Ходите по много тънък лед, чувствата са като едно минно поле. Бъдете готови за спасителна акция.

Лъв
Представителите на Лъв преминават през интересен и дори малко вълнуващ по своето развитие ден. В личен план сте стабилни, справяте се с делата си и се радвате на хармонични отношения в семейството, но почти всички са крайно разочаровани от околните, с които им се налага да контактуват всеки ден. Доста работа ви чака днес. Със сигурност няма да вършите онова, за което сте учили, но пък има толкова много неща, които знаете и можете да свършите. Свършете всички неща, които са отложени, посрещнете Великден на чисто.

Дева
Девите ще насочат вниманието си през този ден върху някои проблеми или неизяснени ситуации и ще се стремят да достигнат до разрешаването им. Това обикновено са въпроси от делови тип, а в определени случаи засягат само финанси. За постигането на целите ще ви помогне човек от обкръжението. Забавен ден с привкус на драматизъм. Прекалено силно ще възприемате отношението на околните. Изглежда имате нужда от повече внимание. Може би най-напред вие трябва да проявите внимание и интерес. Ще изживеете деня си в добро настроение и свежи емоции.

Везни
Представителите на Везни ще положат големи усилия през този ден да подържат равновесието у себе си, а и това с околните ненарушимо. Ще успеете, но с цената на значително психическо претоварване. Очертава се доста служебна работа, количеството на която ще изненада мнозина. ошенията в семейството, у дома ви могат да прераснат в тиха семейна ненавист и то без видима причина. Намерете онова нещо, което ви свързва, нещата, които обичате да правите заедно. Труден ден, но трансформиращ и освобождаващ вътрешна сила.

Скорпион
Скорпионите ще са доста претоварени през този ден и често ще копнеят за отдих. В делови план настъпва раздвижване, което най-често означава увеличение на ангажиментите. Психическата ви потиснатост се комбинира с усещането за изчерпаност, което наистина създава атмосфера на ярко изразителен дискомфорт. Съвсем не лош ден, макар че може би ще се наложи дълго да стоите на едно място и това може да ви изнерви. Очарованието ви нараства в геометрична прогресия, но е във ваш интерес да не го използвате за користни цели.

Стрелец
Ярката делова изразност на Стрелците ще доведе до чудесна реализация в материалната сфера, което неминуемо ще се отрази благоприятно върху финансовите ви постъпления. За мнозина се очертават делови пътувания през деня. По отношение на задачите всичко се движи безупречно, а тежестите, на които сте подложени са душевни. Финансовото ви състояние е поставено на изпитание. Бихте могли да спечелите големи суми, но склонни ли сте да рискувате? Нуждата от сигурност и желанието за повече пари ще се сблъскат. Ако успеете да ги обедините в едно и действате с ясна цел, тогава финансовата ви сила ще е резултат на личната.

Козирог
Това е време за вътрешна стабилизация на Козирозите. Мобилизирайте потенциала си и се устремете напред, за да навлезете в новия път, който се разкрива пред вас. Всеки е длъжен да изпита идеите си в реалните условия на живота, а за вас това предизвикателство вече се превръща в действащ факт. Леко емоционален ден, ще има много събития, и положителни и отрицателни и вие трябва да лавирате между тях и да извлечете максимума от всяка ситуация. Днес ще откриете възможност, която не сте забелязвали досега.

Водолей
Водолеите се намират в добра кондиция, а предстоящия ден е благотворен за делова и лична реализация. В личен план ще разрешите притеснителни въпроси и възникнали проблеми. Задачите, с които следва да се справите през деня не са малко и ще ви натоварят подобаващо, но това не ви пречи да очаквате възход. Съвсем не лош ден, макар че може би ще се наложи дълго да стоите на едно място и това може да ви изнерви. Очарованието ви нараства в геометрична прогресия, но е във ваш интерес да не го използвате за користни цели. Петък ще ви затрудни, а събота е по-добра. Неделя е напрегната, но успешна. Делничните дни носят доста напрежение и остри кавги.

Риби
Представителите на Риби следва да се активизират за реализиране на материалните и деловите си проекти през този ден. Не бива да се съмнявате в предстоящия успех по всички въпроси, които в една или друга степен засягат материалната сфера, професионална изява и личната ви стабилизация. Интересен ден, необичаен, все пак се усеща нещо празнично. Ден, в който ще получите неочаквани подаръци. Ден на реализация. Кой е казал, че мечтите не се случват наяве? Ако влагате прекалено много чувства в работата си, няма да ви липсват отрицателни емоции. Възможно е некоректни партньори да ви късат нервите, но се старайте да овладявате гнева си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене