„ НПГ- предай нататък “ – щафета с голям успех

Инициативата „ НПГ – предай нататък“ предизвика силен интерес у учениците и от основните, и от средните училища, както и у обществеността. Голяма част от състезателите от основните училища използваха възможността да коментират специалностите „ Компютърни мрежи „ и „ Електрообзавеждане на производството“, станали част от Прием 2016 / 2017г. за първи път. Инициативата премина с настроение с спортен хъс за победа.
Участниците от I ОУ „Св.Св.Кирил и Методий“, ОУ „Христо Ботев“-с. Мосомище, III ОУ „ Братя Миладинови“, НПГ „Димитър Талев“ и ПМГ „Яне Сандански“ очакваха старта с нетърпение. Той бе даден в 12.00 ч., а след него и публика, и спринтьори изживяха много емоции.
Трасето, разделено на 600 м. и 900 м. не затрудни нито „малките“ отбори, нито големите. Всички имаха свои силни агитки, но въпреки това в едно състезание винаги има победители.
Ето днешните призьори::
-За основните училища:
Момичета- I място- III ОУ „Братя Миладинови“
II място- ОУ „ Христо Ботев“
III място- I ОУ „ Св.Св Кирил и Методий“
Момчета- I място- III ОУ „ Братя Миладинови“
II място- I ОУ „ Св.Св. Кирил и Методий“
III място- ОУ „ Христо Ботев“
-За средношколците:
Момичета- I място- ПМГ „ Яне Сандански“
II място- НПГ „ Димитър Талев“
Момчета- I място- ПМГ „ Яне Сандански“
II място- НПГ „ Димитър Талев“
Организаторите от методическо обединение по природни науки, екология и физическо възпитание и спорт изказаха благодарност към участниците и отбелязаха, че инициативата е добро начало за още една традиция на НПГ „Димитър Талев“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене