Облачно с валежи от дъжд и сняг

джд и сняг

Днес облачността над страната ще остане значителна, в низините ще бъде с намалена видимост. През деня пак ще има превалявания от дъжд, в планините – от сняг, ще са предимно слаби и с прекъсвания. Почти без валежи ще бъде в източните райони. Ще духа слаб изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са между 8° и 13°, в София 9°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 10°, а минималната 3°, за Банско 10°/4°, Разлог 10°/4°, Дупница 10°/1°, Кюстендил 11°/3°, Перник 10°/3°, Гоце Делчев 14°/4°, Сандански 16°/7° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 14°, а минималните до 5°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане ще продължи да се повишава и ще бъде по-високо от средното за март.

Над планините ще остане предимно облачно. С прекъсвания ще превалява сняг. Сутринта вятърът ще е южен, до вечерта ще се обърне от изток, ще бъде умерен до силен. Максимална температура на 1200 метра – около 4°, на 2000 метра – минус 2°.
Над Черноморието облачността ще бъде значителна, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб изток-североизточен вятър, който привечер ще се усили. Максимални температури по крайбрежието 8°-10°. Температурата на морската вода остава 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене