Тежки инциденти: Кон с каруца прегази собственика си, продължи безконтролен и смаза три автомобила

7-годишно дете в Пирогов ударено от автомобил в Сандански

Полицията съобщи за нелеп инцидент станал завчера. На път III-1006 в района на гр. Благоевград е станал инцидент, при който кон, теглещ каруца се подплашил и ритнал 74-годишен мъж от с. Дренково, управляващ каруцата, вследствие на което мъжът пада и бива прегазен от нея.

Каруцата и конят продължават движението си и навлизат в двор на държавно учреждение, като удрят последователно и нанасят материални щети на три леки автомобила. Пострадалият 74-годишен мъж е транспортиран за лечение в МБАЛ-Благоевград, без опасност за живота. Отчетено е наличие на 1,27 промила алкохол в кръвта му.

На 28.02.2016г. около 15:23 часа на ул. ”Захари Стоянов” в гр. Сандански, лек автомобил „Хюндай” с 56-годишен водач от гр. Сандански, забелязва тичащи деца в междублоково пространство и спира движението на автомобила, след което 7-годишно момче от гр. Сандански се блъска в предния десен калник на автомобила.

Вследствие на инцидента, с фрактура на дясната подбедрица, е пострадало детето, което е транспортирано за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов” в гр. София, без опасност за живота. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водачът на автомобила е отрицателна

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене