„Рилски спортист” сътвори куриоз с третото си поредно равенство с 2:2

За трети поеден път хората на Петър Аджов завършиха 2:2

По същия начин преди това самоковлии завършиха със „Септември” (Сф) и втория отбор на „Левски”. В последния си мачтретодивизионния тим записа същия резултат и срещу дубъла на втори отбор на „Славия”

На стадиона в квартал „Овча купел” гостите откриха в 15-ата мин. чрез бранителя Виктор Колев, асистиран умело от 41-годишния ветеран Иван Гемеджиев. След още 45 мин. Спас Спасов увеличи преднината на самоковци.

Само 12 мин. преди края столичани успяха да стигнат до изравняване, след като в рамките на 5 минути – между 78-ата и 83-та отбелязаха два гола.

Първи минути с оранжевата фланелка за новата година пък записа техничарят Никола Бойчев, който пропусна първите два спаринга заради болки в глезена и коляното.

Неприятна новина за „скиорите” бе, че контузия на стъпалото получи лидерът на отбора Васил Киров, който напусна игра принудително през първата част и остава остава под въпрос за старта на пролетния полусезон на 21 февруари, когато „Рилски спортист” гостува на съседите от „Ботев” (Ихтиман).

Друга не особено добра новина бе напускането на отбора от страна на унивресалния Борислав Гюлеметов, който вече има резервиран билет за Швеция на 1 март. Та той ще продължи кариерата си и няма да може да помогне на съотборниците си в тежките битки в Югозапада.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене