„Пирин“(Благоевград) подновява тренировки утре

Футболистите на „орлетата“ получиха кратка почивка след прибирането си от Турция

Това бе резонна мярка, след като играчите на клуба от Благоевград пътуваха цели 17 часа, докато се завърнат у дома от турския курорт Алания, където бяха на подготвителен лагер.

В неделя, когато всички почиват обаче играчите ще подновят своите занимания на родна земя, но под ръководството на помощниците на Наджи Шенсой, който остана в южната ни съседка, за да изкара Деня на влюбените със своята половинка.

При прибирането си в Благоевград единственият контузен е Димитър Благов, който е със счупено ухо след удар на противников играч по време на последната контрола на отбора срещу казахстанския „Окжетпес“(Кокшетау). Все още не е ясно обаче дали футболистът ще бъде готов за двубоя с „Берое“(Стара Загора) идната седмица, когато се подновява първенството в „А“ група.

еденилсон бергонси

При пристигането си в България „Пирин“(Благоевград) намери един много сърдит свой футболист в лицето на Еденилсон Бергонси, който е обиден на своите работодатели заради факта, че не бе взет в Турция, макар че бе заявил пред старши треньора Наджи Шенсой, че е готов на 90% да играе в контролите. Това обаче не трогна старшията, който остави бразилеца да тренира с юношите у дома.

От друга страна играчът има и други основания за недоволство, след като изтече информация, че е получил едва 20% от последните си заплати.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене