Неврокопчанинът Славчо Шоколаров с основен принос за успех на своя нов отбор

Настоящият тим на юношата на гоцеделчевеца „Кючук каймаклъ“ ще играе в следващия кръг за Купата на Северен Кипър

Българският халф бе в основата на успеха на своите и с една от най-високите оценки от съотборниците си в двата мача, които изиграха срещу опашкаря „Йенибоазчи“. В тях Славчо Шоколаров и компания пожънаха категорични победи и не позволиха на съперника да отбележи нито едно попадение в тяхната мрежа

В първия двубой неврокопчанинът фиксира една асистенция и отбеляза едно попадение, което обаче бе отменено заради засада. В крайна сметка заедно със съотборниците си стигна до финалния усех с 0:4 като гост. При ответния мач „Кючук каймаклъ“ бе още по-безпощаден и за кеф на своите фенове пред тях още шест безответни пъти бе ще играе в следващия кръг за Купата на Северен Кипър. Три от головите атаки бяха с личното участие на Слвачо Шоколаров, който бе в основата им, а отборът му оформи общата голова разлика на 10:0 в своя полза. Така нашето момче се доближи до постигането на заветната цел – класиране на финал за Купата на Северен Кипър.

Същевременно клубът на българския халф инкасира поражение с 2:0 в първия мач от пролетния полусезон, след като не успя да спре втория в класирането „Магуса“, откъдето дадоха да се разбере, че се целят в шампионската титла.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене