БМВ събори стълб в Благоевград, шофьорът избяга

Лек автомобил БМВ с регистрация от град Монтана се заби тази нощ и събори стълб на уличното осветление в Благоевград, водачът е избягал, съобщава БГНЕС. Към 23.00 часа снощи във Второ РУП е подаден сигнал за изоставен катастрофирал автомобил на пътя между кварталите „Изгрев“ и „Ален мак“. Лекият автомобил, движещ се от бившето село Изгрев, сега квартал на града в посока ж. к. „Ален мак”, на хлъзгава пътна настилка се отклонява на ляво, качва се на тротоара и се блъска в стълб на уличното осветление. След удара автомобилът се завърта и спира в обратна на движението си посока.Той е с регистрация „М”. При пристигането на полицейски автопатрул, в автомобила не е открит нито водач, нито евентуални негови спътници.
Спешният център в областния град е предупреден от служителите на реда, да са обадят за евентуален постъпил с наранявания. До този час такъв няма.
Стълбът е пречупен и изтръгнат, на тротоара има паднали кабели, захранването на осветлението е изключено. Издирва се собственикът на автомобила, кой го е управлявал и дали не е обект на престъпление. Работата по случая продължава.

E79 News; Снимки: БГНЕС

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене