Евродепутатът Илхан Кючюк и кметът на Белица Радослав Ревански откриха детска площадка в Кузьово

Евродепутатът и вицепрезидент на европейските либерали Илхан Кючюк и кметът на община Белица Радослав Ревански откриха днес нова детска площадка в с. Кузьово.

Съоръжението е факт по-малко от два месеца, след като двамата поеха ангажимент за осъществяването му по време на предизборната кампания.

„Дори не бих нарекъл поставянето на тази детска площадка „жест” към вас – това е нещо, което отдавна трябваше да има тук, в Кузьово, във всички малки населени места. По-малко от два месеца след избирането си г-н Ревански демонстрира как трябва да бъде управлявана община Белица – с ясен план, ясно поети ангажименти, изпълнени в кратък срок”, коментира Илхан Кючюк.

По думите на евродепутата и председател на младежката организация на ДПС, очакванията към Радослав Ревански като новоизбран кмет са големи.

„Убеден съм, че скоро ще стане очевидно, че са оправдани – г-н Ревански има подкрепата на ДПС, аз в качеството си на член на Европейския парламент съм готов да съдействам с възможностите, които Европа предоставя, така че в най-скоро време община Белица да бъде община за пример”, коментира още Кючюк.

АВТОР: INFOMREJA.BG

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене