Шефа на Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“ Бранимир Митов – Брано си купи кола, няма право да я кара. В КАТ няма номера!

Срещаме се с Бранимир Митов – Брано и чаровната му приятелка Пролет Трифонова

Разбрахме, че сте си купили нова кола, кога ще почерпите?
– Веднага, когато излезнат номерата в КАТ, може би в края на годината. Колата е купена, платена е и стои в автокъщата. Много е хубава, взехме я за работа, защото буса е доста голям, а за по- малки събития ни е нужна по- малка кола. Ще сложим логото на театъра и логото на Топ Преса, нали сте наши официални медиини партньори.

Наскоро сте играли в “Сълза и смях”, как ви приеха там?
– Да, за първи път Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“ игра на ул. “Раковска” в София на камерната сцена на “Сълза и смях”. Представлението ,,Печелившият билет“ беше страхотно посрещнато. Много се радвам, че дъщерята на Проф. Халачев беше там заедно с внукът му. Присъстваха и много актьори, колеги, режисьори и се прие много добре. На 10 декември ни е втората дата. И мисля, че “Печелившият билет” и “Министър за един ден” ще се играят всеки месец по веднъж в София.

Залата пълна ли беше?
– Да, то си беше премиера за София това представление. Много добре се прие, публиката реагираше много адекватно. Имаше и театрални критици, които написаха рецензия и слава Богу беше добра. Похвалиха режисурата на спектакъла, играта на актьорите и изцяло за целия спектакъл, което мен ме ласкае.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене