Пернишки автоджамбази разфасовали мерцедеса на Магда

Джипът се води на името на Красьо Черния

Пернишки автоджамбази са откраднали и разфасовали джипа „Мерцедес“ на чалга певицата Магда. Возилото било подарък от дългогодишното й гадже Красьо Черния, прочул се като кадровика на Темида. Това твърди „Телеграф“, позовавайки се на столични ченгета, които допълват, че сигналът за посегателството е бил подаден на 29 октомври.

Самата Магда коментира, че, никой не е искал откуп до момента и че почти е изгубила надежда, че ще открие колата си. По документи джипът „Мерцесед ML“, произведен през 2008 г., се води на Красимир Георгиев. Още докато той е гадже с Магда, двамата си купуват еднакви джипове със сходни регистрационни номера. След раздялата Красьо обаче не си взел мерцедеса, както правят повечето новбогаташи, а го оставил на Магда.

Цената на скъпото возило е около 25 000 лв. „Този модел ML е специалитет на перничани. Те ги крадат лесно, защото са стари и не са скъпи. Практиката им е да ги разфасоват на части, от които печелят двойно п овече. Никой не си играе да ги изнася в чужбина или да им прави двойници. Всичко отива по моргите“, коментират криминалисти. /БЛИЦ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене