Има ли политическа репресия в Гърмен? Ето истината за „камшика от власт“ на Минка Капитанова – бой по неудобните! Прокуратурата захваща случая с „незаконния“ строеж на Башев! Документи!


Уплашена от интервюто на Ахмед Башев във вестник „Топ Преса” днес, Минка Капитанова отново впрегна назначените си „на щат“ журналисти с поредната анонимка да дискредитират името на основния й опонент в политиката.

Днес сайтът ИНФОМРЕЖА публикува поредния си платен „пасквил“, тиражирайки в публичното пространство клеветата, че бившия депутат строял незаконно овчарник. Още в това изречение прозира първата лъжа, защото героят на „медийната минкина поръчка“ не е бившия кмет и депутат от ДПС, ами неговият син. Има нещо вярно, че Минка репресиращо е изпратила поръчково техниците на общината да „доказват“, че въпросният овчарник е незаконен, но до тук с истината. Всеки полуграмотен законово човек знае, че, когато строиш земеделска постройка, не се изисква да вади документи по съответния ред за узаконяване, но въпреки това, семейството на Башев и по-специално Башев-син е подал документи за искане разрешително за строеж, главният архитект го е подписал, но до ден днешен, по заповед на Минка, то не е връчено.

Ако си мислите, че пишем това, за да угодим на Башев, не сте прави.

Дни преди „минкината медийна анонимна поръчка“ да види бял свят през замиращия сайт ИНФОМРЕЖА, Башев е сигнализирал за случая прокуратурата. И в момента държавното обвинение се занимава със случая.

Пита се в задачата, ако Минка е толкова убедена, че Башев-син е извършил нарушение, защо не е направила същото, ами се е обадила на медията, която тлъсто финансира, и е заповядала компроматът по темата?! За нас отговорът е ясен – искала е да дискредитира интервюто на Башев пред вестник „Топ Преса”, където той я прави на пух и прах, и второ – впрегнала е дадената й от народа власт, за да дискредитира своя опонент, защото се страхува от вълната недоволство, което се задава срещу нея.

Ние от Топ Преса изразяваме задоволство, защото днес рухна митът на „човечността“ на Минка.

Прилагаме текста на сигнала до прокуратурата:

ДО

ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА

гр.Благоевград

ДО

ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ

гр.Благоевград

ЖАЛБА

От Ахмед Ахмедов Башев от с.Огняново

Уважаеми г-н Окръжен прокурор,

На 26.06.2015 г. подадох заявление за строеж на стопанска постройка в с. Скребатно и си платих съответната такса. Независимо, че за такъв вид постройки не се изисква разрешение за строеж, съгласно ЗУТ, аз си изготвих проект и го внесох в ОбА с. Гърмен за издаване на разрешително за строеж, защото знаех, че кметицата заради баща ми ще се заяжда с мен.

На таблото в ЦИУ на гражданите в ОбА с. Гърмен е записано, че срокът за такъв вид услуги е 30 дни. Изчаках две седмици и на 10.07.2015 г. /петък/ пред очите ми арх. Сакелариева ми подписа разрешение за строеж. Каза ми да изчакам още две седмици да влезе в сила и тогава ще си го получа, както е по правилник в ОбА.

Между другото, на 31-я ден аз започнах да строя постройката за съхранение на сено за овцете, които гледам, а на 32-я ден, на 27.07.2015 г., с баща ми отидохме да търсим разрешителното.

По думите на едни служители от ОбА разрешителното не е подписано /излъгаха, защото не знаеха, че аз съм го видял подписано/, а по думите на други – то е скрито от кметицата, която не го дава, за да ми го връчат. На същия ден служителите от техническа служба, които казаха, че разрешителното е скрито от кметицата дойдоха да ми констатират строежа като незаконен.

Уважаеми г-н   Прокурор, докога в нашата страна ще търпите беззаконието и докога хора като Минка Капитанова ще се гаврят с нас. Има ли закони в тази страна или те важат само за някои.

Моля да извършите проверка по случая и да накажете виновните лица за това унижение, на  което подлагат със сигурност почти  всички граждани.

27.07.2015 г.

с. Огняново

башев

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене