Обрат по информацията за катастрофата Мусомища – Ново Лески! Един от участниците се свърза с нас и поиска думата! ВИЖТЕ КАКВО КАЗА

„Здравейте,

Аз съм Георги Зърбов и съм един от потърпевшите в катастрофата, случила се вечерта на 18. Писна ми от Вашите измислици. Първото което е, бяхме 4-ма в колата, второ не сме се обърнали заради животно, а заради тир, който ни засече, трето момче съм, а не момиче, четвърто Георги Зърбов съм, а не Димитров и петто съм на 16, а не 17.
Благодаря, приятен ден!“ Писмо от името на Георги Зърбов току що постъпи в редакцията на Топ Преса. Поводът е статията излязла на нашите страници преди броени минути в която има „невярна“ информация според Зърбов. ЕТО СТАТИЯТА ТУК Както се вижда, нашата медията коректно е цитирала друга и заявява най – отговорно че не е първоизточник на информацията за която ни обвинява Зърбов. Редно е обаче да излязат всички версии за да се отсее истината, такава каквато е. Приканваме и други които имат да кажат нещо по темата, да се свържат с нас и да го направят.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене