Без категория

Какво се случи за седмица в благоевградския кв. Еленово?: Две мистериозни самоубийства по идентичен начин, в деня на влюбените пожарникар се хвърли от 7-етаж, 4 дни по-късно от покрив полетя 26-г. Елена

самоубийства

Жителите на благоевградския квартал „Еленово“ са потресени от двете самоубийства, станали само за седмица в квартала. По един и същ начин се самоубиха бившият пожарникар Ив. Бешев и 26 -годишната касиерка във фирма „Бодрост“ Елена Самоковлийска. На 14 февруари, в деня на влюбените без предсмъртно писмо и изненадващо за близките си около 06.30 часа от 7-етаж на блок в квартала скочи бившият пожарникар Иван Бешев, той издъхна на място за ужас на съседите си, които недоумяваха защо този жизнен мъж посегна на живота си по този жесток начин. Бе съобщено ,че имал здравословен проблем,който не можел да преглътне.
Няколко дни, по -късно с фатален скок от покрива на блок 16 в квартала се самоуби 26-годишната Елена Самоковлийска. Момичето, прекъсна младия си живот без да сподели болката си, без предсмъртно писмо, без да има сериозни мотиви за съдбовното решение. Качила се на покрива, обадила се на най-близкия си човек-сестра си и скочила. Смъртта на слънчевата Елена потресе колегите и приятелите й. Никой не повярва, че тя се е самоубила. Търсеха се, други причини за смъртта, мина се и през версия убийство, която разследващите категорично отричат.
Мотивът й все още е неясен. Какво се случва с психиката на хората, е въпросът, който си задават мнозина. Какви са били тежките проблеми на Бешев и Елена, които ги подтикнаха към самоубийство. Миналият месец над 10 -тина направиха опити за самоубийство с лекарства, възрастен мъж се простреля в главата в опит да умре. Лекарите от Благоевград, коментират, че причина за зачестилите самоубийства напоследък е стреса и времето, в което живеем, това бързо отключва депресивни състояния и намерения за самоубийства. Питаме, къде да търсим виновните за десетките млади хора, избрали смъртта пред битките в трудното ни време?

struma.us

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене