ХОРОСКОП ЗА 19 ОКТОМВРИ

ОВЕН
Понеделник има успешно развитие за Овните. Денят е благоприятен за контакти и подписване на работни договори. В професионално отношение ще имате особено плодотворен ден, но не бъдете наивни, защото някой може да се възползва и да ви причини финансови загуби. Бизнесмените трябва да избягват конфликти.

ТЕЛЕЦ
В понеделник вие сте изразителни и устремени и в състояние да постигнете висок успех в личните или в професионалните ви дела. Не проявявайте агресивност при важни за вас контакти, защото може да се провалите. Бъдете умерени и резултатът от това ще бъде повече от положителен. Денят е много добър за финансови занимания.

БЛИЗНАЦИ
Особено добър ден е понеделник за вас и ще бъде успешен във всяко отношение. На работното си място някои от вас ще проявят недоволство и е възможно да се почувстват затруднени. Но това състояние е временно. Добри приятелски контакти ще имат мнозина от вас с възможности за осъществяване на взаимни планове.

РАК
Понеделник е благоприятно начало за вашия професионален и делови живот през седмицата, но трябва да се съобразите с някои много важни неща, за да не се обърнат обстоятелствата против вас. Първото важно условие е да проявите умереност във всичко.

ЛЪВ
Липсата на информация по интересуващи ви въпроси е най-притеснителното явление за вас. В тази връзка днес опитът ви да си я набавите по въпроси, за които намирате, че се развиват зле, ще бъде фатална стъпка. Оставете нещата такива, каквито са. Съществуват известни възможности някой да ви създаде професионални трудности.

ДЕВА
Понеделник е ден за успехи при вас, пълнота и изобилие. Днес няма да имате никакви проблеми от делово или професионално естество. Единствено неприятно явление е опитът на някой от заобикалящите ви да ви шпионира. Това налага да не казвате нищо за намеренията си. Днес трябва да се отнасяте с по-малко доверие към околните.

ВЕЗНИ
Понеделник е много важен ден за вашите взаимоотношения с приятели или роднини. Тези, които се обръщат към вас за помощ, непременно имат нужда от такава и недейте да им я отказвате. Някои от вас ще се опитат да “правораздават”, определяйки кой заслужава милост и кой не. Иначе денят се характеризира с успехи.

СКОРПИОН
Днес силата на Скорпионите е изразителна, но обстоятелствата не ви позволяват да действате. Съществуват задръжки, които в някои случаи са у самите вас. Днес най-добре ще се развиват вашите професионални дела и трябва да насочите изцяло енергията си натам. Не ползвайте деня за важни финансови дела.

СТРЕЛЕЦ
Денят ви изправя пред зависимост от определен контакт, най-вероятно от делови порядък. Ако го осъществите, вашият успех не подлежи на съмнения. Във финансовите дела понеделник има негативен израз. Успех ще постигнете в дела, свързани с администрации и инстанции от държавен порядък – полиция, съд, прокуратура. Ще се радвате на любов и уважение в дома си, очакват ви добри новини.

КОЗИРОГ
Труден е понеделник и може би някои ще имат здравословни проблеми, които няма да им дадат възможност да реализират деловите си намерения. От друга страна, ще имате провокация от човек, който минава за ваш приятел и ще се стреми да ви измами. Бъдете дипломатични в административни инстанции. Успех в хазарта. Някои от вас са доста разсеяни днес и е възможно да пропуснат важна задача.

ВОДОЛЕЙ
Денят за вас се характеризира с придобивки и успех. Необходимо е да проявите повече от положителните си качества като активност, усет за хармония и способността ви да убеждавате. Мнозина имат домашни проблеми, които са продължили по-дълго от очакваното. Можете да се възползвате от късмета за реализиране на финанси. Претърпели сте някаква загуба, която ще ви остави извън строя още дълго време.

РИБИ
Много успешен е понеделник и създава добри възможности за финансова реализация или активност на делови план. При някои са възможни задръжки в делата поради липса на достатъчно информация, но ще можете да си я набавите още днес. С по-голямо внимание трябва да се отнасяте към предложения от страна на приятели. Ще ви изненадат с някакво предложение, на което няма да устоите, но няма да съжалявате, ако го реализирате.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене