Коалиция „Разлог 2020“ заяви категорична подкрепа на Красимир Герчев за кмет на община Разлог

С представление на „Женско царство” на самодейния колектив на театралите от Разлог и аплодисментите на вярната им публика, коалиция Разлог 2020 нестандартно даде заявка за участие в местните изборите и представи своята програма.

„Избрахме пътеката ни да бъде стръмната. – Това, което правим днес, определя нашето утре. Нека бъдем част от бъдещето на Разлог..” – споделиха те и представиха целите на коалицията, която участва в изборите само с листа за общински съветници, но категорично подкрепя Красимир Герчев за кмет на община Разлог.

Сред имената на местната коалиция са хора с различни професии, образование, възраст, но обединени от общи цели и идеи като Росица Тумбева, Валентин Коцаков, Костадин Левенов. Димитър Парапунов, Лилка Досевичина, Живко Тренчев, Спас Манушкин, Васка Бележкова-Кирев, Иван Топалов.,Жанета Тумбева, Йордан Газянов, Надежда Жегова, Любима Ганджова, Георги Джеджоров, Силвия Бележкова, Мирослав Иванов, Мария Славкова и Иван Бурдин, а програмата е изградена от постижими и важни цели като развитието на община Разлог като туристическа дестинация, превръщането й във фестивален и културен център, благоустрояване и развитие, повишаване на жизнения стандарт на жителите на община Разлог и мн. други.

Коалиция „Разлог 2020“ застава зад един от най-успешните кметове на България и дава своята категорична подкрепа в местните избори на Красимир Герчев.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене