Футболистите на Копривлен отпразнуваха победа

Отборът на „Граничар” (Копривлен) подобаващо отпразнува победата като гост срещу „Пирин” (Брезница) с 1:4 и сплоти колектива преди домакинството на „Единство” (Дъбница) тази седмица. Изне­надващият за мнозина успех на негостоприем­ния стадион в планин­ското село бе отчетен на дружеска вечеринка, на която се събраха играчи, ръководители и фено­ве на отбора. Основно внимание получиха гол­майсторите – бившият футболист на „Пирин” (Гоце Делчев) Мустафа Шериф, друг негов бивш съотборник, по­двизавал се и в „Пирин” (Благоевград) и „Мес­та” (Хаджидимово) -Димитър Парасков, Ди­митър Крондев и синът на един от най-тачените президенти на клуба Йоанис Томопулос – Ма­рио.

Без име

Адмирации получи и един от най-опитните треньори в пиринска­та бундеслига Георги Самаров, който успя да сглоби най-оптималния състав, с който бе спе­челена визитата в Бре­зница. Единодушно за играч на мача бе опреде­лен Димитър Парасков, който не само отбеляза попадение, но асистира за едно попадение и изведе Марио Томопулос, който бе спънат за дузпа.

3

От своя страна футбо­листите на „Граничар” обещаха да радват сво­ите запалянковци с още победи като естествено поставиха акцент вър­ху отколешното дерби с „Места” (Хаджиди­мово), афиширайки за първи път своята цел през този сезон.

Сред почетните гос­ти на купона бе един от членовете на ръковод­ството на клуба и отко­лешен футболен деятел Ангел Безев, плътно до него бе и един от най-верните фенове на тима и охрана Иван Капсъзов.

Източник: Хроника

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене