Коалиция Екип – АБВ, НДСВ, ОБТ и кандидатът за кмет Владимир Елезов откриха официално предизборната си кампания

Elezov-6ВИДЕО ЧАСТ-I

Тази вечер Коалиция ЕКИП-АБВ,НДСВ,ОБТ официално откриха своята предизборна кампания. Близо 300 души посрещнаха на крака в ДТ „Никола Вапцаров“ в Благоевград кандидата за кмет Владимир Елезов. Той ясно заяви, че поема само постижими ангажименти, основната цел на програмата му е развитието на бизнеса и индустрията и откриването на нови работни места, които през последните четири години не бяха открити, въпреки обещанията. Липсата на инвеститори в региона той обясни с непрозрачността и опорочаването от страна на сегашното управление. Той изрази и искрени благодарности към подкрепящите го политически формации за доверието и помощта, които му дават стимул и вяра, че този път Благоевград има шанс за едно по-добро управление.

Elezov-2ВИДЕО ЧАСТ-II

Лидерът на партия АБВ – Георги Първанов заяви за пореден път абсолютната си подкрепа за кандидата за кмет Владимир Елезов с присъствието си на официалното откриване на предизборната кампания на Коалиция ЕКИП-АБВ,НДСВ , ОБТ.

Elezov-3„Впечатлен съм от Програмата за управление на кандидата за кмет на община Благоевград Владимир Елезов. Тя не е само израз на самочувствие. Уверен съм, че г-н Елезов не просто ще постигне своят реванш, защото победата му преди 4 години беше отнета в резултат на което имаме един загубен мандат. Имаме 4 пропилени и загубени години за развитието на община Благоевград. Убеден съм Владимир Елезов ще бъде по-добрият и по-успешният кмет какъвто Благоевград заслужава.

Elezov-4Владимир Елезов притежава всички качества да бъде общински кмет. Той е високо образован, блестящ професионалист и има ярка гражданска и политическа позиция. Той е един завършен кмет и оттук нататък остава гражданите и избирателите да му се доверят, защото съм сигурен, че той ще реализира програмата си, която е най-добре обмислената и ресурсно осигурена. Мисля, че този път Благоевград няма право на грешки.“, категоричен бе Георги Първанов.

Elezov-5

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене