Местния печат

печат

„Струма“

Почетният гражданин на Благоевград Ив. Андонов назначен за спортен директор на ОФК „Пирин“, ултиматумът на феновете: 4 мача кредит на доверие

ОФК „Пирин“ хвърли кадровата бомба в благоевградския футбол вчера с назначението на бронзовия медалист от Световното първенство САШ-94 Ивайло Андонов за спортен директор на клуба.

 

Змия изпълзя от саксиите с цветя, ухапа майка на докторка

Майката на микробиолога д-р Ваня Иванова е ухапана от змия в жилището си в Благоевград и по спешност е приета в болница. Инцидентът станал вчера малко след 13:00 часа в дома й на улица „Ел Тепе“ под Зоопарка и вдигна на крак служители на „Гражданска защита“ и Спешна помощ.

 

98 души са починали в Сандански от началото на годината, половината от тях покосени от инсулт

С 40 процента са скочили инсултите от началото на годината, сочи тревожна статистика в община Сандански.

 

 

„Вяра“

Директорът на ветеринарната лечебница в Дупница д-р Г. Тимчев едва извървя пътя до гроба на сина си, над 300 роднини и приятели изпратиха ветеринаря Радослав Тимчев, загинал след зверски удар край Благоевград

Над 300 роднини и приятели се сбогуваха с убития в зверска катастрофа 29-годишен Радослав Тимчев, ветеринарен лекар към ОДБАХ-Благоевград. Младият мъж беше убит след челен удар в района на полигона край Благоевград. Други двама бяха тежко ранени, след като 53-годишният Костадин Шарков предприел неправилно изпреварване и сложил край на живота на Радослав Тимчев. Сега той и съпругата му са в тежко състояние и опасност за живота.

 

Змия пропълзя в двора на бившата медсестра Василка Николова в Бистрица, изкара акъла на дъщеря й Биляна и 1-годишното внуче

Змия пропълзя в двора на бившата медицинска сестра Василка Николова от дупнишкото село Бистрица. Негостоприемните към влечугото домакини веднага се обадили в пожарната в Дупница, а екипът реагирал много бързо, но змията се шмугнала нанякъде. Не е била вързана, шегуват се бистричани.

 

Гастарбайтерът Митко Илиев от Благоевград скандализира фейсбук с неприлична секс обява, налита и на 92-годишни бабки

49-годишният гастарбайтер Митко Илиев от Благоевград взриви фейсбук с неприлична секс обява, в която си търси жени до 92 години, с които да споделя сексуалните си мечти и фантазии. Обявата, която бе качена в личната страница на Митко, за минути успя да събере повече от 2000 харесвания и отприщи редица коментари сред потребителите в мрежата. Наш репортер успя да научи, че той е разведен от пет години.

 

Ромският общественик Стефан Лазаров: Бат Сали няма работа в Кюстендил, не мисли за града, не взе отношение за Чифте баня, няма приемна, да не отвори месец преди изборите, с Илиан Тодоров от „Атака” са един дол дренки

„Повечето роми не само трябва да бъдат изключвани от допитвания кого ще подкрепят за кметските избори по примера на кюстендилския кмет Петър Паунов, но и да им се отнеме право на глас на този етап”, звъняха в редакцията на вестник „Вяра” стотици читатели, чули за инициативата на кюстендилския градоначалник.

 

Д-р Панчо Панайотов намери изпаднал в кома 40-годишен мъж от Рила, закара го в болницата 

Бившият кмет д-р Панчо Панайотов намери бездиханен мъж и веднага го откара в болницата в Благоевград. 40-годишният мъж от Рила е в кома. Той е бил открит да лежи в безсъзнание на улицата от бившия кмет на Дупница и ексдепутат Панчо Панайотов, който лично го е транспортирал в МБАЛ-Благоевград.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене