Хороскоп за 17 май

зодии

ОВЕН
То­зи ден не е мно­го спо­ко­ен за Ов­ни­те. Про­тив во­ля­та на мно­зи­на ще се на­ло­жи да пъ­ту­ват във връз­ка с де­ло­ви­те им дейс­т­вия. Но то­ва пъ­ту­ва­не ще се ока­же дос­та важ­но на­ча­ло на про­ме­ни – по­ло­жи­тел­но фи­нан­со­во раз­ви­тие и про­мя­на, от­на­ся­ща се до де­ло­вия на­чин на жи­вот. Дейс­т­вай­те в то­ва нап­рав­ле­ние и ще пос­тиг­не­те ус­пе­хи, кои­то ще ви до­не­сат­въз­наг­раж­де­ние.

ТЕЛЕЦ
Неделя е щас­т­лив ден за Тел­ци­те. На ня­кои от вас се пред­ла­га пъ­ту­ва­не, ко­е­то е мно­го нав­ре­мен­но, за­що­то има­те до­маш­ни проб­ле­ми в от­но­ше­ни­я­та с пар­т­ньо­ра и най-ве­ро­я­т­но пъ­тят ще ви се от­ра­зи твър­де по­ло­жи­тел­но. При дру­ги от вас де­нят ще до­не­се дос­та проб­ле­ми, но ще ги пре­о­до­ле­е­те и ще над­мог­не­те ня­кои неп­ри­я­т­ни вли­я­ния.

БЛИЗНАЦИ
При вас съ­що се наб­лю­да­ват про­ме­ни, те са кар­ди­нал­ни. Тъй че се­га е ред­но да обър­не­те по-го­ля­мо вни­ма­ние на кон­так­ти­те с при­я­те­ли, поз­на­ти и ко­ле­ги. Тях­но­то при­със­т­вие ще пре­диз­ви­ка по-бър­за­та ре­а­ли­за­ция на спо­ме­на­ти­те ве­че тран­фор­ма­ции и ще да­де по­ло­жи­те­лен тла­сък. То­ва яв­ле­ние за­поч­ва от днес и не би­ва да го под­це­ня­ва­те или да по­тис­ка­те ак­тив­ност­та си.

РАК
Неделя не но­си при­я­т­ни емоции за Ра­ци­те. Пре­ди всич­ко тряб­ва да вни­ма­ва­те във ва­ши­те кон­так­ти или в от­но­ше­ни­е­то с лю­бов­ния пар­т­ньор. Не е из­к­лю­че­но упо­ри­тост­та на ня­кои да до­ве­де до раз­до­ри. За дру­ги неп­ри­я­т­нос­ти­те се свър­з­ват с па­ри­те се­га. На­со­че­те вни­ма­ни­е­то си към оне­зи хо­ра, с ко­и­то мо­же­те да обе­ди­ни­те уси­ли­я­та си.

ЛЪВ
Тру­ден ден за вас се оказ­ва неделя. По­ня­ко­га при­чи­ни­те за то­ва се на­ми­рат у са­ми­те пред­с­та­ви­те­ли на Лъв, а друг път те са обек­тив­ни и за­то­ва пре­о­до­ли­ми. Ред­но е да се упо­ва­ва­те по­ве­че на хо­ра­та, към ко­и­то из­пит­ва­те до­ве­рие, и да тър­си­те вза­и­м­ност в де­ла­та. За мно­зи­на днес са ха­рак­тер­ни но­ви­ни­те, но за мал­ци­на те ще бъ­дат по­лез­ни.

ДЕВА
Днес Де­ви­те ще на­со­чат уси­ли­я­та си към разрешаване на ши­рок кръг проблеми, свър­за­ни с де­ло­ва­та им дей­ност. Но има ре­а­л­на опас­ност да не ви стиг­не вре­ме­то за всич­ко, тъй ка­то мно­зи­на ще се ан­га­жи­рат с чуж­ди де­ла. Ще нас­тъ­пят де­ло­ви про­ме­ни, упо­ва­вай­те се са­мо на се­бе си и ще на­со­чи­те де­ло­вия си жи­вот към но­ви пер­с­пек­ти­ви.

ВЕЗНИ
Дос­та проб­ле­ми имат Вез­ни­те и за по­ве­че­то от зна­ка са лич­ни. Обик­но­ве­но ста­ва въп­рос за лю­бов­ни­те проб­ле­ми или до­маш­ни­те от­но­ше­ния с брач­ния пар­т­ньор, които тър­пят про­ме­ни и по­ло­жи­тел­но­то им раз­ре­ше­ние мо­же да нас­тъ­пи са­мо след раз­би­ра­тел­с­т­во по­меж­ду ви. Биз­нес­ме­ни­те Вез­ни имат прек­рас­ни въз­мож­нос­ти за раз­ре­ша­ва­не на съд­руж­ни­чес­ки­те проб­ле­ми.

СКОРПИОН
Скор­пи­о­ни­те ще имат раз­но­о­б­ра­зен ден. Ста­ва ду­ма за де­ло­ви дейс­т­вия, свър­за­ни как­то с ва­ши­те лич­ни де­ла, та­ка и с те­зи на дру­ги хо­ра. Има­те го­лям шанс да пос­тиг­не­те из­вес­т­но пре­дим­с­т­во под пок­ро­ви­тел­с­т­во­то на вли­я­тел­ни хо­ра. По­зи­тив­но е раз­ви­ти­е­то на де­ло­ви­те от­но­ше­ния с ад­ми­нис­т­ра­ции и дър­жав­ни ин­с­тан­ции.

СТРЕЛЕЦ
Тру­ден ден ще имат Стрел­ци­те. Ан­га­жи­мен­ти­те ви в сфе­ра­та на фи­нан­си­те, ма­кар и да ус­пе­е­те да ги осъ­щес­т­ви­те, ед­ва ли ще ви на­ка­рат да се чув­с­т­ва­те до­вол­ни. Ще тряб­ва да пре­о­до­ле­е­те мно­го труд­нос­ти днес, не­що, ко­е­то не във всич­ки слу­чаи е въз­мож­но. От дру­га стра­на, дейс­т­ви­я­та на ня­кои от вас мо­гат да бъ­дат вне­зап­но спре­ни, по­ра­ди но­ви­на, свър­за­на с про­фе­си­я­та.

КОЗИРОГ
Ко­зи­ро­зи­те ще пос­тиг­нат мак­си­ма­лен ус­пех в лич­ни или де­ло­ви дейс­т­вия днес. Тряб­ва го­ля­ма мо­би­ли­за­ция, но тя си стру­ва, за­що­то ви во­ди до ус­пе­шен за­вър­шек. Про­ме­ни­те, ко­и­то про­ти­чат се­га при ня­кои от вас, пред­ва­ри­тел­но ви па­ра­ли­зи­рат за дейс­т­вия, но ако след­ва­те по­доб­на так­ти­ка, ще за­гу­би­те. Ще по­лу­чи­те под­к­ре­па в де­ло­вия си жи­вот.

ВОДОЛЕЙ
Во­до­ле­и­те са зат­ру­па­ни от проб­ле­ми и за мно­зи­на ве­че е яс­но, че встъп­ват в етап на про­ме­ни, ка­то те не са от­ри­ца­тел­ни за вас. Днес е важ­но да за­па­зи­те не­о­б­хо­ди­мо­то са­мо­о­б­ла­да­ние и да дейс­т­ва­те хлад­нок­ръв­но, осо­бе­но по про­фе­си­о­нал­ни въп­ро­си. На мно­зи­на ще им е труд­но, но не съ­щес­т­ву­ват злов­ред­ни вли­я­ния, ко­и­то да на­ру­шат по­зи­тив­но­то ви раз­ви­тие.

РИБИ
По­ло­жи­тел­но е развитието на неделята за Ри­би­те, ка­то се­га осо­бе­но се под­чер­та­ват ва­ши­те кон­так­ти, ко­и­то ще имат по­зи­тив­но раз­ви­тие. В то­зи сми­съл мо­же­те да раз­чи­та­те на пол­зот­вор­ни пре­го­во­ри. Не за­поч­вай­те днес про­ме­ни в до­ма или ре­мон­т­на ра­бо­та, ще въз­ник­нат куп не­о­чак­ва­ни труд­нос­ти, ко­и­то ня­ма да раз­ре­ши­те.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене