Висока е избирателна активност при избора за председател на ПП АБВ в Благоевград

избор

С висока избирателна активност стартира деня при избора за председател на ПП АБВ в община Благоевград. Избора за лидер започна от 09:00 часа днес в Областния център, като за целта са определени 3 мобилни секции и една стационарна, която се намира в офиса на партията.

Трима са кандидатите за председател на ПП АБВ: Георги Седефчов Първанов, Стелиян Богданов Стефанов и Трендафил Ангелов Величков.

„Нормално протича избора за председател на политическа партия АБВ  в общината. Висока е избирателната активност и приятна изненада за мен е, че освен членове на партията идват да гласуват и голям брой симпатизанти, като част от тях заявиха желание и попълниха декларации за членство“, коментира адвокат Спас Велков, председател на общинската организация на ПП АБВ в Благоевград.

Между стотиците членове и симпатизанти дошли да дадат своя вот за лидер на партията бяха забелязани известният благоевградски уролог д-р Стефан Качев, Христо Михалков, адвокат Александър Мановски, бившият губернатор на Благоевград Владимир Димитров, председателят на обществен съвет – Благоевград Людмила Манова и доц. Кремка Станкова.

Висока е избирателна активност при избора за председател на ПП АБВ в Благоевград снимка 1Висока е избирателна активност при избора за председател на ПП АБВ в Благоевград снимка 2Висока е избирателна активност при избора за председател на ПП АБВ в Благоевград снимка 3Висока е избирателна активност при избора за председател на ПП АБВ в Благоевград снимка 4Висока е избирателна активност при избора за председател на ПП АБВ в Благоевград снимка 5Висока е избирателна активност при избора за председател на ПП АБВ в Благоевград снимка 6Висока е избирателна активност при избора за председател на ПП АБВ в Благоевград снимка 7Висока е избирателна активност при избора за председател на ПП АБВ в Благоевград снимка 8Висока е избирателна активност при избора за председател на ПП АБВ в Благоевград снимка 9

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене