ГОРЕЩ РЕПОРТАЖ – Само и единствено в Топ Преса!

ДЕЛОТО

Свидетелите на Йехова срещу Николай Черкезов

Cherkezov

Заместник-председателят на Районен съд – Благоевград Владимир Пензов изслуша двамата свидетели призовани от адвокатката на Черкезов, Цвета Рангелова и постанови, че прекратява съдебното производство по наказателно -административен характер и изпраща материалите по делото на районна прокуратура Благоевград с оглед установяване признаци на извършено престъпление от общ характер. След, като чуха решението на съдията сектантите се зарадваха… Какво ли разбраха от това?
До залата бяха допуснати и изслушани двамата очевидци на случката, разиграла се на моста при пазара. Николай Танчев (30 г.) и Емил Гяурски (44 г.) и двамата от Благоевград. Свидетелите потвърдиха, че не са видели Черкезов да напада, удря и обижда сектанта Георги Атанасов.

Cherkezov-2

Николай Танчев разказа, че репортерка на ТВ 7 се е обадила и искала да вземе интервю от него и от Николай Черкезов във връзка с предстоящия протест, срещу сектата под надслов „Свидетели на Йехова“ вън от Благоевград. Танчев каза още, че има дъщеря, която учи в училището намиращо се на 30 метра от помещението обитавано от сектата и заяви, че се страхува за детето си.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Sektanti-2 Кели Скот – Връзки с обществеността към Свидетелите на Йехова

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене