Вицепремиерът Кунева започва инициатива „Европейски дебати“ за повече информираност за европейските политики

Meglena_Kuneva

Вицепремиерът по координация на европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева започва инициатива за популяризиране на европейските политики и приоритети сред българското общество. В инициативата „Европейски дебати“, която се провежда със съдействието на Представителството на Европейската комисия в България, ще участват като гост-лектори европейски комисари и други високопоставени представители на европейските институции.

Първият гост лектор на „Европейски дебати“ ще бъде заместник-председателят на Европейската комисия и комисар по бюджет и човешки ресурси Кристалина Георгиева. Темата на дискусията е „Жените в управлението – европейски предизвикателства“. Модератор ще бъде програмният директор на Центъра за либерални стратегии Даниел Смилов.

Събитието ще се проведе на 8 март, неделя, от 11 часа в Представителството на ЕК.

Утре, 5 март, вицепремиерът Кунева ще вземе участие в медийния форум, посветен на интеграцията на бежанците, който се организира съвместно от Държавната агенция за бежанците, Българския червен кръст, Върховния комисариат по бежанците на ООН и Представителството на ЕК в България. Форумът ще се проведе от 10 часа в сградата на Представителството.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене