ВИДЕО: Даниела Петкова от Долно Дряново: Лихвар ме измами, взе ми апартамента

222

НОВ ШОКИРАЩ СЛУЧАЙ! ЛЪЖИ, ИЗМАМИ, МАФИОТИ И ИЗНАСИЛВАНЕ

 Не, това не е заглавие на нов кървав и мафиотски филм или книга, това е заглавие на една шокираща история!

Преди няколко дни едно младо семейство се свърза с нас, за да ни разкаже една несправедлива, нечовешка и ужасяваща история.

Даниела Петкова е млада жена, която преди година и половина идва от Русе при мъжа, в който се влюбва в интернет – Хамид Шукри от село Долно Дряново. Тя вече има едно дете, което е болно от аутизъм, а Хамид има двама сина от предишния си брак.

Проблемите обаче съпровождат Даниела далеч преди нейното пристигане в Долно Дряново.

На 29 април 2012 почива майка й, с която живеят сами, след като баща й ги напуска. Непосредствено след това се появява жена на име Данка, която е роднина на майката на Даниела. Данка претендира, че покойницата й дължала пари, които започнала да търси от дъщеря й. На няколко пъти Даниела й давала търсените финансови средства, но след известно време останала без нищо. Нуждаела се от пари, потърсила от Данка, но тя казала, че няма, но я запознала с човек, който уж щял да й помогне – Юсеин Юсеинов. Даниела се разбрала с него да й отпусне заем на стойност 3 хиляди лева, но с уговорката след това тя да върне 5 хиляди. За гаранция мъжът поискал правата върху апартамент на Даниела. Уговорката била, че след време ще продадат апартамента и Даниела ще вземе 20 хиляди от него. Това така и нестанало, тя била принудена да се подпише, че апартаментът е собственост на Юсеин. Той обещал, че ще го продаде и ще даде полагащото се на Даниела. На няколко пъти той й превеждал пари, които, общо с тези, които Даниела му дължала, станали 7500 лева, но останалите от уговорката и до ден днешен не са преведени. Вижте всички подробности в разказа на Даниела, как, кой и защо я изнасилил и как е замесен Николай Бареков в целия този случай.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене