ШОК! Още скандални приказки по една нелепа катастрофа в Гоце Делчев! „Жертвите“ се оказаха 2 – ма от Слащен, а не петима от Дебрен

ОТ РУБРИКАТА „СТАНИ АВТОР“ на ИНФОМРЕЖА

Уважаема редакция на „ИНФОМРЕЖА“, реших да дам гласност и да кажа истината за катастрофата в Гоце Делчев с камиона на дърводобивната фирма „Варко груп“ и по този начин да спра спекулациите.

Обръщам се към вас, защото вие първи поднесохте истината относно станало на 7 април тази година ПТП, без да се поддадете на тиражираните слухове, за което ви благодаря. 

Аз бях участник в ПТП-то. Казвам се Фикрет Имамов и съм от село Слащен, община Сатовча. Управлявам лек автомобил „Ауди“, който е с испанска регистрация. Същият ден със семейството на дъщеря ми бяхме в Гоце Делчев по работа и на образуваното на бул. „Гоце Делчев“ и ул. „Стара планина“ кръстовище водачът на товарния автомобил на фирма „Варко“ Костадин Попов, докато извършваше маневра завой надясно навлезе частично в съседната лента за движение и удари спрелия автомобил „Ауди“, управляван от мен.

За щастие, никой от семейството не пострада, но определено всички се уплашихме много от удара, защото не беше никак лек. Нанесените щети са материални, но в случая не става въпрос за това, а за опита на собственика на фирмата В. Камбуров да заблуди общественото мнение, като обяви мен за виновен за станалото ПТП.

Представям на вашата уважавана медия документите и констатациите на органите на КАТ, в които ясно е описана ситуацията за възникналото ПТП и че не аз, а водачът на товарния автомобил е санкциониран за нарушение на Закона за движение по пътищата. Нанесената щета е ударени предна и задна врата на автомобила ми и дясното огледало. 

Подадени са документи до застрахователно дружество за възстановяване на щетите. Всъщност щетите не са големи, но причината, поради която ви пиша и представям документите, е за доказване на истината и за спиране на тиражираните твърдения и спекулации от страна на собственика на фирма „Варко груп“, защото аз съм достоен човек и държа на истината. 

С уважение:

Фикрет Имамов

с. Слащен, община Сатовча

КОМЕНТАР НА ТОП ПРЕСА: Топ Преса е виновна, че даде становище по случая? Топ Преса е виновна, че беше плюта, заради това, че даде поле за изява от другата страна? Защо нас ни обвиняват в тенденциозност? Защо ИНФОМРЕЖА не потърси другата страна за становище? Може би защото въпросната фирма си е спряла рекламите, които до скоро е плащала във въпросния сайт! Неяснотите стават повече. Ако има виновен от страна на фирмата, то това е шофьора, не на управителя. Ясно е едно, целта е да се „окепези“ името й. Въпросната медия пише, че жертвите са 5, които са от Дебрен, а накрая излиза, че те са 2 – ма от с. Слащен. Къде е истината, Топ Преса ще продължи да я търси!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене