Градът: Градски коментар: Буковян-хулиган, как не те е срам?

26

Пиша тази статия не от името на журналиста, чиято заплата зависи от този ма­териал, а от гражданина, от родителя, чието дете гради характера си именно в тези години, което копира всичко, което види и повтаря всяка реклама, която се завърти по телевизията.

Е, от гледната точка на този човек аз задавам един въ­прос от няколко дни на себе си, на близките ми и на по­знатите ми. Не е ли безобра­зие за детето ми, за неговото възпитание и образование в община Гоце Делчев да отговаря човекЪТ, който само преди няколко дни нанесе пораже­ния върху колата на един млад и амби­циозен човек, и то напълно съзнател­но и умишлено?

Уважаеми г-н Буковян, Вие сте ин­структор, който обучава водачи на МПС. По този ли начин показвате на уче­ниците Ви, че са допуснали грешка? Да не би всеки път, когато Ваш ученик направи грешка, го наказвате по този свиреп и лишен от смисъл начин? Не, не, по-страшното в случая е, че нямате срам и че   след подобен ин­цидент по­емате отвореност за въз изпитанието на подрастващите. „Председа­тел на Комисията по образо­вание“… Как Ви звучи това, г-н Буковян? Не е ли това по­зиция, която би трябвало да дава пример на децата, да ги възпитава правилно?

Аз не искам децата ми след време да поправят грешките на техните деца, драскайки с ключ, отвертка или каквото и да е било по колите им. Но стига толкова за Вас. Страху­вам се да не Ви ядосам, за­щото току-виж, тръгвайки си от работа, намеря колата си в окаяно състояние.

Обръщам се към вас, скъпи читатели! Това ли искате да е примерът за вашите деца? Подобен персонаж ли искате да отговаря за най-мило- то ви? Докога в Бълга­рия ще се назначават хора, които изобщо не разбират от рабо­тата си? Собственик на „чалга“ дискотеки за предста­вител на културата, футболен запалянко за министър на икономиката… ХУЛИГАН за председател на Комисията по образование.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене