Ексклузивно! Ахмед Башев проговори само и единствено пред Топ Преса: Излизам в неплатен отпуск, ще стягам редиците на партия ДПС за местния вот!

Башев

Ахмед Башев от времето му на кмет на община Гърмен

„За разлика от други хора, които ползват постове като този на директор на училище, за да прокарват политическите си пристрастия и
амбиции, аз от днес съм в неплатен отпуск. Причината е, че имам не леката задача да стягам редиците на партия ДПС в Гърмен за местния вот”. Това заяви бившият народен представител от ДПС – Ахмед Башев, настоящ директор на училището в село Огняново.

Потърсихме Ахмед Башев за коментар по повод настроенията за евентуалното му завръщане на кметския стол в община Гърмен. По темата Башев е лаконичен и не даде ясен отговор. Заяви обаче, че за него най-важното е общината да се върне на позициите, които беше преди години – на едно от първите места по развитие и просперитет. Ето защо той си дава достатъчно време за работа, за да може, както е било винаги  – партия ДПС да бъде политическа сила номер едно в Гърмен и целия регион. „Постът директор на училище е несъвместим с политиката. Нямам място в училище, след като ще се занимавам с политическа дейност и излизам в неплатен отпуск. Нека това мое поведение бъде пример за други хора, които, докато заемат такава длъжност, се опитват да работят за политически партии и определени политици“, допълни Башев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене