Скандално! Футболисти на Верея го удариха на пиене и разврат на спортно – тренировъчен лагер в Сандански! СКАНДАЛНО ВИДЕО!

Ето заради това дережето в българския футбол е такова. Това са българските футболисти, това е манталитета им, бил е и ще бъде. Историята от 1994 май никога повече няма да се повтори… 

Скандални кадри се появиха в интернет, на които главни действащи лица са български футболисти. След като по-рано изтече информацията от Верея, че треньорът Радостин Кишишев е отстранил  трима играчи, стана ясна истинската причина за решението на наставника. Наказаните са бившият вратар на „Ботев“ (Пловдив) Росен Андонов, защитникът Васил Ботев и крилото Иван Винков.


Оказа се, че на лагера в Сандански те са били най-активните в забавленията, с които играчите са запълвали времето между тренировките. Треньорът Кишишев обаче разбрал какво се е случвало в хотелските стаи и се е намесил, демонстрирайки строгост.

В скандалните видео клипове, предоставени от читател на БЛИЦ, след като ги е качил в YouTube, се вижда как Васил Ботев пее баладата на Софи Маринова „Стари рани“. Микрофонът е заместен с бутилка минерална вода, а по време на изпълнението си футболистът сваля анцунга и остава по долни гащи. После се намесва негов съотборник, който го удря по мъжкото достойнство, но въпреки това Ботев продължава да пее. В другите два клипа играчите на Верея се забавляват, имитирайки Азис и Ванко 1.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене