Бизнесменът Евгени Крънжилски сред благоевградчани, изгорели в КТБ с 2 586 008 лева, събирал парите 25 години

_thumbСтроителният предприемач: Загубих парите си от дивиденти, исках да ги инвестирам в разширяване на бизнеса, не вярвам, че ще си ги получа някога

Благоевградският бизнесмен Евгени Крънджилски, собственик на фирма „Бодрост“ е сред сериозните благоевградски предриемачи, който изгоряха в Кооперативна банка. Строителният предприемач е направил депозит в банката в размер на 2 586 008 лева. Вярно е, това са парите от дивидентите ми , казва бизнесменът, 25 години събирани с много труд, пазех ги, за да инвестирам, да разширявам дейността си.

Платил съм данъци на тези пари,поясни Крънджилски. Той не вярва, че ще върне парите си, сред които има и сума придобита от продажбата на наследствена земя. Според него, ударът върху бизнеса му е голям, тъй като имал планове с тези пари. Крънжилски не е единствения благоевградски бизнесмен изгорял в КТБ, много хора от Пиринско са ужилени от институцията на Цветан Василев, другите ще съобщим по-късно. Сред тях са политици, собственици на частни здравни заведения, кметове и други.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене