КЛЮКИ! Александра и Трайков – разделени…?

aleksandra-i-traikov
Из Благоевград тръгна слух, че дъщерята на общинския съветник от БСП в Благоевград Милан Богдански – Александра и баскетболиста Н. Трайков са скъсали… Подозренията ни се засилват от факта, че виждаме Мис Национален отбор – баскетбол Александра Богданска да купонясва, без гаджето си в Dance Club Graffiti – любимото място на младите хора в Благоевград. И защото ние сме Топ Преса и искаме вие нашите читатели да знаете всичко заговаряме мис Александра.

Здравей, Александра разбрахме, че с Никола Трайков сте се разделили! Вярно ли е?!
– На практика в момента ни делят само едни 2 000 км, но разстоянието никога не е било и няма и да бъде причина да се разделим. Заедно сме и сме по-щастливи от всякога, защото всеки от нас прави именно това, което обича и за което винаги е мечтал!

Къде всъщност е той в момента?
– Вече от 2 месеца Ники играе в Кипър, за отбора на Еносис Неон. Завръщат се в елита, след 14-годишно отсъствие, но са с високи амбиции, тъй като са с изцяло променен състав. Той е един от шестимата нови чужденци. До момента се справя много добре и в повечето мачове изиграни досега е избиран за играч на мача.

Свиква ли с живота в Кипър?
– През годините е играл в различни държави и се адаптира бързо. Нали знаете, че понякога гледат на чужденците с други очи, защото „крадат” хляба на местните, но още в началото ми сподели, че всички момчета от отбора го приемат много добре и са позитивно настроени към неговото присъствие там. Това и факта, че живее в едно от най-красивите места на острова малко или много също му помага да преодолее носталгията по дома.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

aleksandra-i-traikov-2

Aleksandra_B.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене